saper132 Napisano 25 Marzec 2008 Autor Napisano 25 Marzec 2008 witam mam pytanie czy wykrywaczem midas firmy saper znajde jakias drobnice?P.S-jezeli ktos ma midasa to sie chetnei zameinie na jakeis fanty glownie niemieckie.Niemam odznak ani broni.Moj numer gadu gadu 8438064.pzdr
longwood Napisano 26 Marzec 2008 Napisano 26 Marzec 2008 no z conajmniej pieciu innych Twoich postow wynika ze Ty masz....
hirogen Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 Ja miałem midasa z moich doświadczeń nie polecam na drobne rzeczy nie polecam tego wykrywacza chyba że na większe rzeczy z pewnych miejsc jak wiesz że coś tam ma być to kop ja się tylko dużo okopałem jak chodzi ok godziny wykrywacz to tak jakby się rozstrajał i cyganił pozdrawiam.
hirogen Napisano 2 Czerwiec 2008 Napisano 2 Czerwiec 2008 A miałem go nowego ten za 700 midas wykrywacz.
explosivelabs Napisano 3 Czerwiec 2008 Napisano 3 Czerwiec 2008 Witam Midas absolutnie nie nadaje się na drobnice. Nawet po zmianie cewki nakopałem się tylko gwożdzi. Jak juz wyszło coś fajnego to zupełnie przypadkiem. Do militarki jest ok.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.