schutze W. Napisano 22 Marzec 2008 Autor Share Napisano 22 Marzec 2008 No właśnie - wszyscy pytają jak uczynić skórę elastyczną, a ja odwrotnie - uszyłem właśnie kaburę do P38 i potrzebuję zrobić coś, aby skóra stwardniała nieco... - macie jakieś sposoby ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 23 Marzec 2008 Share Napisano 23 Marzec 2008 Namoczyć denaturatem. Po wyschnięciu stwardnieje, niestety może ulec deformacji.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
słomek von hammerstein Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 tak samo wrzucenie do gotującego się oleju ale tu i stwardnieje , zdeformuje i zciemnieje :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 24 Marzec 2008 Share Napisano 24 Marzec 2008 Raczej gorącego oleju, do gotującego zniszczy.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artek26 Napisano 29 Marzec 2008 Share Napisano 29 Marzec 2008 Ja polewam wrzątkiem nad zlewem.Ale najpierw odkręć zimną wodę,bo rury szlag trafi.Nie lej wrzątku nad umywalką bo peknie.Przedmiot skórzany pomału w oczach będzie sie kurczył i deformował.W momencie uzyskania pożadanego efektu włóż przedmiot pod zimną wodę .Przestanie się kurczyć.Po wyschnięciu przedmiot będzie sztywny jak diabli pomarszczony i popękany.Efekt murowany. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.