Skocz do zawartości

spotkanie w Łodzi

Gość seahorse

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Czy proponowane spotkanie 11 listopada o 16:00 pod kufrem Reymonta jest terminem oficjalnym? I czy wszystkim odpowiada? No bo z tego selgrosa to troche daleko do pubu...
pozdrowienia
Seahorse i Proteus
Napisano
sorki za 1000 postów ale moj komp szaleje ... ten termin wrzucam na stronke jako na aktualnie obowiązujący ...
Napisano
z tego co wiem to nie odpowiada BBasi i pupilowi ale mysle ze mozemy sie spotkac
acha gdzie sie wybieramy?
Napisano
Pierwotnie miała być 16.30 lub 17.00 - wolałbym tą godzinę. Wybór miejsca zależy od tego ilu nas będzie.
Napisano
czyli spotykamy sie 11ego przy kufrze Reymonta ... mogli bysmy sie zgadac zeby sie gdzies pokopac przejechać ... może Chechło ??? ja nie mam sprzetu :(
Napisano
też mnie to interesuje więc odbyło sie?powiadomcie mnie o następnym...pozdrawiam
Napisano
WIELKA D..... A NIE SIE ODBYLO
WSZYSTKICH WAS SOBIE WYCZAROWALEM
OT CO
Napisano
Yoony z Twojego postu wnoszę, że byłeś, ja również, szkoda że się nie spotkaliśmy. Może ustalmy następny termin i jakiś konkretny pub.
Napisano
slucham
tylko nie w niedziele
o ktorej byles ja 16 10 do 16 30
a i o jakiejs rozsadnej godzinie (wczesniej jesli mozna)
Napisano
Może przyszła sobota 24.11 o 13.00 ? Gdzie ?
Ja byłem od 16.20 do 17.00.
Napisano
WYMIEŃCIE SIĘ K...A TELEFONAMI, ZAMIAST UCINAĆ GADKI NA FORUM!
Napisano
tu jest moj numer:0609276486 jak cos to wstepnie umowmy sie na przyszla sobote od rana i gdzies pojedzimy chociazby do muzeum :) a jak nie to na piwo
Napisano
bleeeee, a co to za gbur sie tu odzywa... a od czego jest forum jak nie od gadek? Czy kolega zna jakieś ciekawsze zastosowania?
Napisano
Informuję wszystkich zainteresowanych że spotkamy się 25.11. o 15.00 na rogu Struga i Piotrkowskiej ( pod Saspolem )
Napisano
no a ja za Kalfasem podaje te wiadomosc na stronce jako aktualn (www.bolas.prv.pl) Yoony trzeba sie zgadac bo tys z chemii spozywczej a ja z elektrycznego a to 100m od siebie ...
Napisano
to jeszcze mi przypomnijcie i sie może w końcu spotkamy:) bo narazie nie planuje jechać do domu:)_
pozdro michał BBasia
Napisano
no fajnie znowu mi nie pasuje... jakbyście spotkali sie po 17tej w sobote to do mnie zadzwońcie -0504304444 pupil
Napisano
wiesz co bolas w tygodniu jestem 4 razy na polibudzie i przynajmiej raz dzienie mijam elektryczny
z chemii na ife i z powrotem
Napisano
to yoony wpadnij na WPK (wydzialowa pracownia komp.) na elektrycznym to sie moze zlapiemy jakos z reszta widzimy sie w niedziele ...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie