Skocz do zawartości

Anticus

wojt13

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
armand, szanuje Cie, staram sie zrozumiec, ale....
Masz chyba manie przesladowcza, KAZDY post traktujesz jak spisek przeciw Tobie i probe zdyskredytowania Twoich wykrywek.

Ja nie napisalem ze test dominatora jest spreparowany.
Napisalem ze tamten pan pisze wlasciwie to samo o kazdym wykrywaczu.Przeczytaj sobie wszystkie testy to zobaczysz.
  • 2 years later...
Napisano
Żeby nie zakładać nowego tematu, odgrzewam kotleta. Czy ktoś z Forumowiczów posiada wykrywacz Anticus? Jeżeli tak, to prosiłbym o podzielenie się spostrzeżeniami dotyczącymi tego detektora. W internecie nie ma o nim praktycznie prawie żadnych informacji. Może ktoś się już na niego skusił? A już trochę czasu minęło... No cóż, nie pozostaje mi teraz nic innego jak czekać na Wasze posty. Mam nadzieję, że jakieś będą :).

Pozdrawiam!
Napisano
Witam. Tak sobie czytam i pomyslalo mi sie, ze Armand powinien zamknac firme w polsce i przeniesc sie do Irlandii :) Wtedy ceny wykrywaczy napewno byly by o wiele mniejsze bo Irlandia to bardzo przyjazny kraj dla przedsiebiorcow, zwlaszcza nowych.
Otwarcie firmy to przy dobrych wiatrach kwestia jednego dnia i przez pierwszy rok z tego co pamietam nie placi sie podatku :) Przepraszam za off topic .
Napisano
Naprawdę nikt go nie posiada? Panowie bez jaj :). Tej wykrywce niedługo czwarty rok będzie nabijać. Powiedzcie coś o niej, co o niej sądzicie, może już ktoś z Was kupił tego nieszczęsnego Anticusa i chętnie podzieliłby się jakimiś informacjami? Jestem otwarty na wszelkie opinie i ponownie zapraszam do syskusji :).

Pozdrawiam!
Napisano
Dzięki za link. Te testy już wcześniej przeglądałem, jednak trochę czasu już minęło i myślałem, że opinii o tym sprzęcie zbiorę trochę więcej. No cóż poczekam jeszczę trochę.

Pozdrawiam!
  • 2 weeks later...
Napisano
Swojego czasu moderator z tego forum zamieścił opis który obejmował właśnie Antikusa, podczas weekendu były porównywane 4 detektory:
http://odkrywca.pl/pokaz_watek.php?id=636880
lub na forum lokalnym tu:
http://www.lodz-eksploracja.org/forum/viewtopic.php?f=5&t=2133
Napisano
A czy ktoś z Was pracował z Dominatorem2 z Armanda?
Mnie ten sprzęt przekonuje (choćby tylko po opisie)
i zamierzam go kupić na wiosnę. Ale może ktoś z Was ma już jakieś doświadczenia z tym wykrywaczem ?
darek
  • 1 month later...
Napisano
Anticus jest lekki- stąd zapewne sugestia Armanda,że może być kupiony dla dziecka.
Nie wiem tylko jak z czytelnością instrukcji- ale dzieci teraz łapią szybciej niż dorośli.
A to,że używali go archeolodzy i sprawdzał się na stanowiskach archeologicznych - sugestia,że dla profesjonalistów.
Gdybym nie zdecydował się na Dominatora2- może kupiłbym właśnie Anticusa.
Napisano
Anticus jest typowym monetkowcem [z pracą statyczną] i wszechstronne jego zastosowanie nie wyklucza zastosowania na stanowisku archeologicznym jak i przez dzieci, oczywiście pod opieką dorosłych.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie