piterrr Napisano 6 Luty 2004 Autor Napisano 6 Luty 2004 WitamZastanawiam się nad zakupem taniego (do 1300zł) wykrywacza.Przeczytałem już wiele postów na forum i szczerze mówiąc jestem zdezorientowany- nie wiem co wybrać. Zależy mi na poszukiwaniu nie dużych przedmiotów od rozmiaru monety do hełmu. Zaciekawił mnie wykrywacz Rutus First plus oraz Bartek 2. Który lepszy ? A może są jakieś inne ciekawe wykrywacze w tym zakresie cenowym.Podkreślam że zależy mi na szukaniu przedmiotów wykonanych z metali kolorowych.PozdrawiamZ góry dziękuję za wszystkie porady.
watorresbo Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 WitajZ tego co się dowiedziałem to Bartek 2 nienadaje się zupełnie do poszukiwania monet a na militaria może być.Zarazem Rutus jest przeznaczony na monetki.Sam obecnie zszedłem z TrackeraIV i stoje przed dylematem który wybrać ale chyba wybiore Garretta ace 300 o ile ktoś mi pomoże kupić go na e-bay. A szanse takie mam znikome.Pozdrawiam - mariusz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.