pszczola_michal Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Mam problem z wykrywaczem. Jestem w stanie go naprawić ale potrzebowałbym dokumentacji, schematu płytek wykrywacza, elementów czy czegokolwiek. Z tego co udało mi się teraz zauważyć to problem jest z płytką która odpowiada za zasilenie drugiej płytki odpowiedzialnej za sam wykrywacz. Mam nadzieję że znajdzie się ktoś kto się zna na tym.Proszę szczególnie o instrukcje obsługi wykrywacza która jest dodawana do zestawu. Niestety moja gdzieś się zawieruszyła. Jeśli jest ktoś kto posiada ten sprzęt to proszę o wysłanie mi skana albo jakiś namiarów na tę instrukcję. Proszę o pomoc. Z góry dziękuję
fido Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Jeśli ci się zawieruszyła to PROSCAN ci poda pomocną dłoń.I w innych sprawach też pozdro.
pszczola_michal Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Jestem nowy i nie orientuje się o kogo chodzi?
pszczola_michal Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Już wiem, poczytałem i znalazłem;)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.