jacks Napisano 7 Marzec 2008 Autor Napisano 7 Marzec 2008 dzis nabyłem whites 5900, czy dobrze zrobiłem. Militarke b. dobrze sciąga, monet tez pare znalazłem.
mrand Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Bardzo dobrze zrobiłeś! W miarę upływu czasu będziesz się coraz bardziej upewniał jak dobrze. Pozdrawiam nowego użytownika W5900.Mrand
justomen Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 kup sobie dobra łopate, bo doły bedziesz kopał a nie dołki;)
havir Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 sorry za ortografie corka zalala mi klawiature w laptopie...justomen zapodaj na zachete jakies foto z terenu cos na wzor '' sovereign gt wymiana doswiadczen '' niby tam moneciak a pieknie wyglada cala lopata w dolku
justomen Napisano 29 Marzec 2008 Napisano 29 Marzec 2008 narazie chodze po polach za monetkami bo niewszystkie jeszcze obsiane. jak będzie gęsto rolników wtedy mykam do lasu albo nad brzeg rzeki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.