antika100 Napisano 6 Marzec 2008 Autor Napisano 6 Marzec 2008 A może fisher interesuje mnie wykrywacz w granicach 1200 zł jaki mam wybrac chodzę głównie po polch ale czasami chcial bym też pokrążyć po okopach jaki wykrywacz byście mi polecili miałem już kiedyś ace 250 i nie był najgorszy ale chciał bym coś więcej wyciągać z ziemi. PROSZĘ O POMOC !!!!
ColdDemons Napisano 6 Marzec 2008 Napisano 6 Marzec 2008 Jeśli chcesz mieć wykrywacz uniwersalny, to z tych dwóch tylko Solaris!!!
antika100 Napisano 8 Marzec 2008 Autor Napisano 8 Marzec 2008 Czy cibola też się nadaje na militarkę i jakie ma zasięgi?
Martin Napisano 8 Marzec 2008 Napisano 8 Marzec 2008 Po pierwsze : nie , Tesaro tylko Tesoro :)Po drugie : miałem oba wykrywacze i powiem tak , zasięg większy ma jednak Rutus ale Tesoro mają dużo lepszą dyskryminację . Według mnie : jeżeli kolorek" i czasem jakiś wypadzik militarny to Cibola a jeżeli jedno i drugie to Solaris . Cibola na militarkę żelazną , powiedzmy , nadaje się średnio :)co jak dla mnie jest jej zaletą . Czy wyciągniesz więcej niż Ace 250 ? -- to już zależy tylko i wyłącznie od Ciebie :) PozdrawiamMartin
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.