zbyniek Napisano 4 Marzec 2008 Autor Napisano 4 Marzec 2008 Witam, kto kopał gdzieś w okolicach:Koszalina,Sławna,Słupska,Darłowa czy gdzieś w tamtych stronach chcę się tam wybrac ale nie wiem czy jest poco.
janushew Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Latem na plażę!wieczorem i raniutko z wykrywką, w miedzyczasie słoneczko...Tu już nie było walk w II W.Ś , może parki podworskie?
morph Napisano 4 Marzec 2008 Napisano 4 Marzec 2008 Słyszałem że plaże są pilnowane i z wejściem na nią trzeba się liczyć z wizytą panów, którzy jej pilnują" coś w stylu mafii pilnującej swojego terenu na którym nie ma prawa bytu obcy. Chciałbym potwierdzić/zdementować te informacje. Bo ja nie mam zamiaru odpuszczać komuś terenu jeżeli nie jest jego właścicielem. Jak to naprawdę jest w tym temacie?Pozdrawiam.
zbyniek Napisano 5 Marzec 2008 Autor Napisano 5 Marzec 2008 Z plażami to jest różnie w Ustce koleś chodzi z piszczałką tam gdzie ludzie się opalają i nikt go nie złapał, Ja byłem w sobotę w lesie koło Ustki znalazłem pełno łusek od kbk, kopałem sobie a tu leśniczy podchodzi i pyta się czyj tam stoi samochód w lesie powiedziałem że to nie mój i poszedł.
słomek von hammerstein Napisano 5 Marzec 2008 Napisano 5 Marzec 2008 morph - niestety jest to bolesna prawda - wolnoć Tomku w swoim domku ;]
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.