Skocz do zawartości

Schneidemuhl

cichy81

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witaj,
niestety nie jestem w posiadaniu takowych.
Domyślam się, że zdjęcia które posiadasz oraz mapy dotyczą tylko Piły? Może się mylę, jeśli tak to moje nieśmiałe pytanie: czu masz mapy zachaczajace o rejon Koszalina?

Pozdrawiam - Mariusz
Napisano
witam też jestem z piły i mam pytanie czy nie posiadasz map sztabowych z o kresu drugiej wojny światowej na której zaznaczone są linie okopów itp .Mapy oczywiście dotyczące Piły
Napisano
Witam ponoO. Co do Twojego pytania to cos by sie znalazlo. Zdjecia i mapy ktore posiadam siegaja roku 1823. Wszystkie fotki i mapy mam poskanowane i zrzucone na cd.
Napisano
...teraz może ja z ieśmiałym" pytaniem... :-)
Masz może jakieś foty Poznania, a najlepiej Biedruska pod Poznaniem? Planuję zrobić jakieś wieksze opracowanie na temat poligonu w Biedrusku...

Pozdrawiam

Boro
Napisano
Wiesz nie jestem zwolennikiem handlowania takimi rzeczami a juz tym bardzie z osoba z mojego miasta. Wiec moze mogl bys zaoferowac cos w zamian?
Pozdrawiam Ł.
Napisano
Cichy a te mapy sam skanowales czy kupiles plytke na allegro?
Poczytaj stare posty na pewno znajdziesz paer informacji na temat Cie interesujacy. A jesli masz georadar to daj znac :D Pozdrawiam
Napisano
mam jakies 3 cd ze zdjeciami starej Pily od poczatku wieku po zdjecia zaraz po zbombardowaniu miasta na 2 moze 3 znalezc mozna jedynie lotnisko. Po za tym nie sadze by udalo Ci sie znalezc jakies fotki z tego terenu a na wiekszosci map nic nie odczytasz, mozna jedynie domyslac sie i domniemac..Proponuje Ci poszukac gdzie indziej ale nie na takich materialach
Napisano
ubi ty znowu o georadarze , lotnisko jest zajęte , odpuść se .
Napisano
własnie zyczliwy "tez bym chciał wiedziec przez kogo to lotnisko jest zajete. czyzby kogos prywatny folwark????
Napisano
Czy koledzy zainteresowani ematem" słyszeli o tym że lotniskiem a w zasadzie jego uzytkowaniem interesuje się bardzo jakaś linia lotnicza oferująca tanie przeloty. Podobno chcą uruchomić stałe połączenia krajowe. Jeśli tak to ciężko będzie węszyć w naszym emacie"....
  • 10 months later...
Napisano
Kontaktuję sie ale Ty nie odpowiadasz.
O co chodzi??? Mój GG 6094160
Ale nie wiem co to da bo pewnie i tak sie nie odezwiesz...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie