cichy81 Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Poszukuje zdjec starej Piły (Schneidemuhl) a konkretnie lotniska oraz informacji o Detlef.
wojna1939 Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 Witaj,niestety nie jestem w posiadaniu takowych.Domyślam się, że zdjęcia które posiadasz oraz mapy dotyczą tylko Piły? Może się mylę, jeśli tak to moje nieśmiałe pytanie: czu masz mapy zachaczajace o rejon Koszalina?Pozdrawiam - Mariusz
pono0 Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 witam też jestem z piły i mam pytanie czy nie posiadasz map sztabowych z o kresu drugiej wojny światowej na której zaznaczone są linie okopów itp .Mapy oczywiście dotyczące Piły
cichy81 Napisano 1 Luty 2004 Autor Napisano 1 Luty 2004 Witam ponoO. Co do Twojego pytania to cos by sie znalazlo. Zdjecia i mapy ktore posiadam siegaja roku 1823. Wszystkie fotki i mapy mam poskanowane i zrzucone na cd.
Boro Napisano 1 Luty 2004 Napisano 1 Luty 2004 ...teraz może ja z ieśmiałym" pytaniem... :-)Masz może jakieś foty Poznania, a najlepiej Biedruska pod Poznaniem? Planuję zrobić jakieś wieksze opracowanie na temat poligonu w Biedrusku...PozdrawiamBoro
cichy81 Napisano 5 Luty 2004 Autor Napisano 5 Luty 2004 Wiesz nie jestem zwolennikiem handlowania takimi rzeczami a juz tym bardzie z osoba z mojego miasta. Wiec moze mogl bys zaoferowac cos w zamian?Pozdrawiam Ł.
Ubi Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 Cichy a te mapy sam skanowales czy kupiles plytke na allegro?Poczytaj stare posty na pewno znajdziesz paer informacji na temat Cie interesujacy. A jesli masz georadar to daj znac :D Pozdrawiam
Ubi Napisano 5 Luty 2004 Napisano 5 Luty 2004 mam jakies 3 cd ze zdjeciami starej Pily od poczatku wieku po zdjecia zaraz po zbombardowaniu miasta na 2 moze 3 znalezc mozna jedynie lotnisko. Po za tym nie sadze by udalo Ci sie znalezc jakies fotki z tego terenu a na wiekszosci map nic nie odczytasz, mozna jedynie domyslac sie i domniemac..Proponuje Ci poszukac gdzie indziej ale nie na takich materialach
Gość Napisano 6 Luty 2004 Napisano 6 Luty 2004 ubi ty znowu o georadarze , lotnisko jest zajęte , odpuść se .
cichy81 Napisano 7 Luty 2004 Autor Napisano 7 Luty 2004 zyczliwy a przez kogo jest zajete?? Z tego co mi wiadomo to mozna wejsc bez problemu!!
macdlu Napisano 7 Luty 2004 Napisano 7 Luty 2004 własnie zyczliwy "tez bym chciał wiedziec przez kogo to lotnisko jest zajete. czyzby kogos prywatny folwark????
stivi Napisano 10 Luty 2004 Napisano 10 Luty 2004 Zyczliwy - zmartwię Cię - jest więcej chętnych na szperanie w temacie.
cichy81 Napisano 11 Luty 2004 Autor Napisano 11 Luty 2004 I dlaczego kolega" zycliwy tak nagle zamilkl z tematem??
stivi Napisano 13 Luty 2004 Napisano 13 Luty 2004 Czy koledzy zainteresowani ematem" słyszeli o tym że lotniskiem a w zasadzie jego uzytkowaniem interesuje się bardzo jakaś linia lotnicza oferująca tanie przeloty. Podobno chcą uruchomić stałe połączenia krajowe. Jeśli tak to ciężko będzie węszyć w naszym emacie"....
stivi Napisano 14 Styczeń 2005 Napisano 14 Styczeń 2005 Kontaktuję sie ale Ty nie odpowiadasz.O co chodzi??? Mój GG 6094160Ale nie wiem co to da bo pewnie i tak sie nie odezwiesz...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.