Gość Napisano 4 Listopad 2001 Share Napisano 4 Listopad 2001 Pewnego razu trzech poszukiwaczy skarbów wybrało się na wykopki.Po pewnym czasie wykopali skarb,który przemówił do Nich ludzkim głosem:\Szlachetni poszukiwacze zakopcie mnie z powrotem a spełnię każdemu po jednym życzeniu\".Zgodzili się poszukiwacze.Pierwszy poszukiwacz zapragnął znależć wielki skarb - i znalazł.Drugi poszukiwacz prosił o niecodzienne znalezisko i takowe wykopał.A ten trzeci mówi:\A ja skarbie chciałbym an=by Oni nic nie znależli\" -------i ten trzeci to był AUTOR.Dobranoc Państwu.Hartmann Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 5 Listopad 2001 Share Napisano 5 Listopad 2001 dobra o co chodzi bo ja nie w temacie ?????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Listopad 2001 Share Napisano 8 Listopad 2001 Leszku,piękne, urocze........i prwadziwe. Zrzuć zasłone milczenia i zapomnienia na takich ćwoków i posrańców jak autor i klaba. Cóż, nie sztuka jest komus na ubliżać. Szuką jest przyznać sie do błedu, albo udowodnic ,że ma sie rację.Jacek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.