Skocz do zawartości

Airborne

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam. Pewnie moje pytanie niejednkorotnie przewijalo sie juz na tym forum ale zapytam. Jak najlepiej (tzn. najszybciej i najskuteczniej) skompletowac mundur skoczka spadochronowego US. Army z II wojny swiatowej? Chodzi mi o calosc - od butow po helm.
Pozdr. Winters.
Napisano
Skoro wiesz, że niejednokrotnie temat pojawił się na forum, to czemu sobie sam nie poszukasz odpowiedzi?
Proponuję sobie kupić od razu cały gotowy zestaw: http://img297.imageshack.us/img297/2751/parabox2aw2.jpg
Napisano

Witaj.
To nie taki prosty temat....czeka Cię wiele poszukiwań. Właściwie to zależy również od tego jak bardzo chcesz się zaangażować w tą rekonstrukcję. Oczywiście bluzę i spodnie M42 dostaniesz spokojnie na allegro ale to początek góry lodowej. Proponuję kupić np. G.I. Collectors guide...znajdziesz tam wszystkie szczegóły wyposażenia i umundurowania. Ponieważ zasadą tego forum jest, że nie reklamuje się sprzedawców i sklepów...to mogę Ci pomóc....ale pisz na: rafpli@wp.pl
Pozdrawiam
101 Screaming Eagles (Cieszyn)
Rafał

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie