mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 Cześć Panowie!Kupiłem Rutusa solarisa i potrzebuje pomocy. Jest to moja pierwsza piszczałka i chcjał bym sie z kims umówic w celu nauki i obsługi tego wykrywacza. Mkalinowski1@tlen.pl prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nunki Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Poszukaj w sprzęt poszukiwawczy".Wejdz w wyszukiwarkę/na samym dole działu/ i wpisz utus solaris".Znajdziesz tam interesujący Ciebie materiał.POZDRAWIAM. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Autor Share Napisano 23 Luty 2008 Instrukcje przeczytałem już pare razy i teraz czas sprawdzic piszczałke w terenie. Dla tego chcjał bym sie z kims umówic kto ma też rutusa solarisa i by podpowiedział pare rzeczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Igor Grożny Napisano 24 Luty 2008 Share Napisano 24 Luty 2008 Musisz napisać z kąt jesteś to może osoba, która mieszka najbliżej skontaktuje się z tobą. Tak nic nie zdziałasz.Poadr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkalinowski1 Napisano 24 Luty 2008 Autor Share Napisano 24 Luty 2008 Cześć!!Mieszkam w centrum warszawy. Ale też jestem często na mazurach w okolicach Jedwabna. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.