mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 Cześć Panowie!Kupiłem Rutusa solarisa i potrzebuje pomocy. Jest to moja pierwsza piszczałka i chcjał bym sie z kims umówic w celu nauki i obsługi tego wykrywacza. Mkalinowski1@tlen.pl prosze o pomoc. Pozdrawiam
nunki Napisano 23 Luty 2008 Napisano 23 Luty 2008 Poszukaj w sprzęt poszukiwawczy".Wejdz w wyszukiwarkę/na samym dole działu/ i wpisz utus solaris".Znajdziesz tam interesujący Ciebie materiał.POZDRAWIAM.
mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Autor Napisano 23 Luty 2008 Instrukcje przeczytałem już pare razy i teraz czas sprawdzic piszczałke w terenie. Dla tego chcjał bym sie z kims umówic kto ma też rutusa solarisa i by podpowiedział pare rzeczy.
Igor Grożny Napisano 24 Luty 2008 Napisano 24 Luty 2008 Musisz napisać z kąt jesteś to może osoba, która mieszka najbliżej skontaktuje się z tobą. Tak nic nie zdziałasz.Poadr
mkalinowski1 Napisano 24 Luty 2008 Autor Napisano 24 Luty 2008 Cześć!!Mieszkam w centrum warszawy. Ale też jestem często na mazurach w okolicach Jedwabna.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.