Skocz do zawartości

Co to za wykrywacz???

Gość Arko

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Prosze o opinie co to jest za wykrywacz i czy oplaca sie go nabyc bo mam taka mozliwosc. Nie wiem co to jest za model..
http://cgi.ebay.co.uk/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3074624930&category=294

Pozdrawiam
Arek
Napisano
czesc!
sluchaj ja osobiscie dalbym sobie na twoim miejscu spokoj,
sam mialem MD 3006 a teraz posiadam MD 3010.
ten na twoim zdjeciu to kolejna ardziej rozwinieta wersja"-czyt. bardziej kolorowa
jest to zabawka pod amerykanska publike do chodzenia po plazy i zbierania drobnych monet ktore jak pewno zauwazyles sa wyselekcjonowane na plycie przedniej
sterowany procesorem wydaje przerozne dzwieki w zaleznosci na co trafi co potrafi doprowadzic czasem do szalu bo tworzy cale utwory muzyczne( chyba ze lubisz muzyke elektroniczna )
Co do mojego gadzeta made in Taiwan" to instrukcja obslugijest FATALNA, zasieg pozostawia wiele do zyczenia wzgledem opisu
moze ten jest lepszy? w co osobiscie bardzo watpie !

Pozdrowienia Haunebu

Napisano
Miałem w rękach wykrywacz tej firmy, ale wcześniejszy model. Widać (na zdjęciu) wyraźną poprawę jakości wykonania.

Mimo wszystko ODRADZAM.

W przypadku problemów z elektroniką, a zwłaszcza ze specjalistycznym wyświetlaczem, nie ma szans by zdobyć podzespoły zamienne.

Tak więc można powiedzieć że jest to jednorazówka.

proscan
Napisano
Witam
Dziekuje Panowie za recenzje..Tak myslalem ze to tylko tak ladnie wyglada..Dam wiec sobie spokoj z tym wykrywaczem.
Tak sie sklada ze teraz przebywam w Londynie i sledze tutejsze aukcje na ebay-u.I wydaje mi sie ze mozn tam trafic fajne oferty. Bede chcial cos kupic ale sam juz nie wiem co. Mialem poprzednio CZ7a Pro Fishera ale mysle o kupnie wczesniejszego modelu CZ-6. CO o tym sadzicie ??. Mozna go juz kupic za okolo 1800 zl. tutaj. Czy to sie oplaca?
P.S. odwiedzilem ostatnio British Museum.To co tam zobaczylem to przeroslo moje oczekiwania....Wszystkim polecam ...A swoja wiekszosc tych fantow zostala skarziona przez Anglikow..

Pozdrawiam.
Arek
Napisano
Proponuję CZ7a (bez pro). Dlaczego? Bo CZ6 to właściwie to samo co CZ7, ale ma nieciekawe zasilanie: baterie 9V które szybko się zużywają.

Wersja CZ7a ma zasobnik na paluszki, co jest o wiele korzystniejsze.

Pozdrawiam,

proscan
Napisano
zgadzam sie z proscanem co do zasilania,
a jezeli codzi o to muzeum to gdyby nas inaczej traktowano i pozwolono szukac, to przypuszczam ze nasze muzea tez zapelnily by sie fantami z wykopek. Ale coz to juz odrebny temat a tymczasem zycze udanych zakupow!

z pozdrowieniami haunebu
Napisano
Dzieki za uwagi.
Proscan: Uzywalem przez 1,5 roku Wlasnie Fishera CZ 7a Pro.Co do zasilania zgoda. Tragedia. Ale uzywalem pozniej 2 akumulatorkow Panasonic 160 mAh Co bylo bardziej ekonomiczne. Przynajmniej 6 godzin pracy ale i tak trzeba bylo miec drugie w zapasie.Poza tym CZ7 a Pro nie jest taki dobry jak myslalem. Jest zle wywazony i ciezki przy tym.A osiagi sa nawet dobre ale cena tegop wykrywacza jest wciaz duza.
Pozdrawiam
Arek
Napisano
Witam,

Skoro rozważasz kupno CZ-6, mając poprzednio CZ-7aPro napisałem, że jest to bez sensu. Będziesz miał niemal te same problemy z zasilaniem.

Dlatego lepiej już wybrać model CZ-7, bo on jest zasilany z paluszków (2 zasobniki po 6 sztuk).

Jesli kupisz akumulatorki NiMH o pojemności 2200mA to masz ponad 10 razy dłuższy czas na poszukiwania niż na wersji zasilanej z akumulatorków 9V/160mA.

Ponadto masz to całe zasilanie pod łokciem, czyli lepiej to jest wszystko wyważone.

proscan
Napisano
No tak..W tym wypadku masz racje.Nie wiedzialem ze CZ7 jest lepiej wywazony a to mnie zawsze denerwowoalo w 7a pro
No i akumulatorki o duzej pojemnosci to tez plus..
A rozwazalem kupno CZ 6 bo kolega mnie na to usilnie namawial ale wolalem sie poradzic i dlatego napisalem..Teraz widze ze jednak musze znowu przemyslec sprawe..Choc nie jest chyba tak latwo trafic na ten model Fishera ( CZ 7a ) do kupienia.

Dzieki

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie