Skocz do zawartości

super strojenie garetta ace 250

rabat

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam .jak stroicie swoje garetty bo jestem początkujący i właśnie dostałem ten wykrywacz. jakie ustawienia stosujecie na las a jakie na pole?? a jakie jeszcze żeby szukał on troszkę większego żelastwa takiego ja np. hełm jeśli to możliwe . proszę o dokładniejsze opisanie tych ustawień bo mam takie coś pierwszy raz w ręku.
Napisano
Czułość 6 - ale chodziłem tez z ustawieniem na maxa do momentu jak nie zaczął wariować./w zależności od terenu ,jeżeli dużo śmieci 6 wystrczy w zupełności/
Na miltarkę możesz na all metal lub relics bynajmniej ja tak chodziłem ,a typowo na kolorek - jewelery.
Ale on jest tak banalnie prosty ,że wystarczy jeden wypadzik w teren żebyś sam się przekonał jakie ustawienia pasują najbardziej.
  • 9 months later...
Napisano
witam, ja mam pytanko ace znajde hełm na jakiej głębokosci? o ile w ogóle znajde bo mam juz kilka miesięcy szukam drobnicy ale sie pytam z ciekawosci. czekam na odp...
Pozdrawiam Ejni
Napisano
bo jak znajde dosc głęboko to chyba zostane przy ace a jak za płytko to chyba kupie ultra II albo solarisa co o tym sądzicie?? bointeresuje mnie drobnica jak i militarka
Napisano
ACE myli się w identyfikacji dużych żelaznych przedmiotów. Pokazuje je jako wysoki kolor, ciekawe czy na płytko leżący hełm tak do 40cm też by w taki sposób zareagował ? Może miał ktoś taki przypadek i potwierdzi moje domysły ?
Napisano
ja mam ruskiego hauerka to wezme go na palo zakopie i porobie testy jak ace 250 spisuje sie na militarke wyniki podam na forum...
Napisano
dzięki ale juz sprzedałem garretta i teraz się zastanawiam co kupic do 650zł ale takie w miare uniwersalne. myslałem nad ultra II, Solarisem, lone starem, i Piratem II firmy GeoDetector.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie