Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 może macie jakieś jnformacje o GEW-43 szukam osób posjadających w swych zbiorach cos takiegoprosze o komentarze na ten temat i czy można jeszcze coś takiego wykopać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 Na allegro jest tego dużo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 Widziałem ostatnio gew43 w idealnym stanie na sprzedarz na aukcji eBay. (www.ebay.com , aukcja amerykańska). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 na allegro owszem jestr sporo militarjów ale do G-43 niczego jeszcze konkretnego nie widziałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 na allegro atualnie ktos sprzedaje magazynki do G-43. ale zajrzyj na strone:www.auctionarms.com jest na tej stronie sporo sprzetu typu karabiny,pistolety,magazynki itd.jest to strona aukcyjna amerykanska,najwieksza w stanach,i widzialem na niej kilka sztuk G-43 do szprzedania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 poszukuje zamka i sówadła do G-43 wcelach kolekcionerskich Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 Mozna cos takiego wykopac.Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 ostatnio ktoś wykopał jedno sztuke koło Sówałk w niezłym stanie drugi jest u prywatnego kolekcionera w Warszawie w tragicznym stanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Frozzer Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 ja znalazlem sam magazynek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 mam u siebie jedną sztukę. Lufa, komora zamkowa, tłok gazowy, suwadło, gniazdo magazynka. Stan przyzwoity, dziwnie skorodowany-z jednej strony wżery z drugiej oksyda. Ma bicia G 43 duv... na lufie też jest jakaś punca. Brakuje zamka, szczerbinki, magazynka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 Nic dziwnego, leżał od wojny na jednym boku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 18 Lipiec 2002 Share Napisano 18 Lipiec 2002 sówałk=suwałki??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.