BART25 Napisano 19 Luty 2008 Autor Napisano 19 Luty 2008 Witam.Jak w temacie,czy ktoś ma informacje o produkcji przyczepek amunicyjnych lub jakichkolwiek innego przeznaczenia do radzieckich wojskowych motocykli.Proszę o zdjęcia.Internet sprawdzony,znalazłem jedynie to co na zdjęciu ale to cywil jakiś.A może ktoś ma dokładniejsze zdjęcie niż te w sieci odnośnie mocowania elementów haka do ramy,jego budowa itd.w niemieckich motocyklach które takowe przyczepki miały. Ubiegając opinie o sensie budowy czegoś czego nie było,jakieś wydumki... nie,nie plan jest inny.Proszę o zdjęcia rozwiązań technicznych.Z góry dziękuje.
zlywujek Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 nigdy nie bylo wojskowej przyczepki /seryjnie produkowanej/ do radzieckich motocykli.......
artXV Napisano 19 Luty 2008 Napisano 19 Luty 2008 WitamZgadza się, nigdy takowe seryjnie nie były produkowane.Pozdrawiam
BART25 Napisano 19 Luty 2008 Autor Napisano 19 Luty 2008 No to plotka chyba rozwiana,ktoś mi wmawiał seryjne przyczepki do emek na bazie niemieckich z epoki.Troche wiem,jeszcze więcej czytam i też się nie spotkałem.Jednak może ktoś ma zdjęcia mocowań i czy były różne rozwiązania?Takie jak na zdjęciu.Chodzi o pokazanie detali.Dziękuje.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.