Gustaw_VW Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 Odbędzie się w ten weekend to jest 23-24czy już 1 i 2 ?Wiem, że ostatni weekend miesiąca, ale nie mamczasu jechać na próżno, wolę się upewnić :)Z góry dziękuję.Legnica pozdrawia ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 17 Luty 2008 Share Napisano 17 Luty 2008 23-24, jeśli chodzi o tą giełdę pod Halą Ludową. Od lat jest jeszcze w ostatni piątek (wieczór) i sobotę miesiąca giełda staroci na Gnieźnieńskiej, tańsza, moim zdaniem ciekawsza, tylko gorzej rozreklamowana. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw_VW Napisano 17 Luty 2008 Autor Share Napisano 17 Luty 2008 No właśnie, a giełda na Gnieźnieńskiej jest może od rana w sobotę? Pytam bo słabo u mnie z noclegiem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 18 Luty 2008 Share Napisano 18 Luty 2008 Podobno łowy fantów na Gnieźnieńskiej zaczynają się jeszcze pod gwiazdami ;D Przynajmniej tak było kiedyś, a teraz, jak są te 2 konkurencyjne giełdy, to nie jestem pewien. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gustaw_VW Napisano 19 Luty 2008 Autor Share Napisano 19 Luty 2008 No ja właśnie jestem ciekaw jak to jest :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maras2 Napisano 21 Kwiecień 2008 Share Napisano 21 Kwiecień 2008 No właśnie, a czy teraz w ten ostatni weekend odbędzie się giełda staroci? Czy będzie zarówno na Gnieźnieńskiej jak i pod Halą, czy tylko pod Halą? Chcę teraz pojechać, ale nie wiem czy jest po co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lord_Macragge Napisano 4 Maj 2008 Share Napisano 4 Maj 2008 Odbyła się, ale (jak dla mnie) nie było na żadnej z nich nic godnego uwagi. Może by rozwiać wątpliwości podam daty obu giełd do końca 2008 roku:Hala Ludowa:* 24 - 25 maja* 28 - 29 czerwca* 26 - 27 lipca* 30 - 31 sierpnia* 27 - 28 września* 25 - 26 października* 29 - 30 listopada* 20 - 21 grudniaGiełda na ul. Gnieźnieńskiej:* 24 maja* 28 czerwca* 26 lipca* 30 sierpnia* 27 września* 25 października* 29 listopada* 20 grudniaPozdrawiam Lord Macragge Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.