Skocz do zawartości

wykrywacz

Gość galland

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Możecie polecić mi jaki jest najlepszy wykrywacz w przystępnej cenie czyli do 600 złoty. Co prawda nie uzbieralem jeszcze pieniedzy ale chcialbym sie juz zorientować.
Napisano
Co myslicie o wykrywaczu Bartek 2". Jest interesujacy.
Napisano
No właśnie, Bartek 2.
Jakoś nikt nie chce się wypowiedzieć na temat tej wykrywki, pomimo mojej prośby kilka postów niżej (albo nikt jej nie używa, albo wstydzi się przyznać, a może moje pytanie jest tak durne że szkoda pisać - skoro tak to proszę o naganę)
Pozdrawiam Kuba.
Napisano
Qbas,

Rozmumiem że bardzo chcesz się dowiedzieć co tak naprawdę wart jest Bartek-2. Napewno znajdą się tacy którzy będa chcieli go zareklamować, albo tacy którzy zechcą dowalić producentowi.

Jeśli nikt nie odpowiada, to nie jest to powód żeby się na wszystkich obrażać.

Sądząc z liczby obok Twojego nicka sam nie częto się udzielasz (a dwa Twoje posty dotyczą pytanie o Bartka).

Zrozum, że forum dyskusyjne to nie automat do którego wrzuca sie pytanie i zaraz dostaje odpowiedź.

Sam jestem ciekawy jak spisuje się Bartek. ALL zobil ostatnio sporo zamieszania w internecie bo założył strone www i ujawnia swoje tajemnice konstrukcyjne. Spotkało się z bardzo dużym zainteresowaniem (także moim). Sądzę że za jakiś czas, jak śniegi zejdą, dowiemy się od jego internetowych klientów jak jego kostrukcje sprawdzają się w terenie.

pozdrawiam,

proscan
Napisano
Do Proscana

Przepraszam, skoro kogoś uraziłem takim sformułowaniem, na nikogo też nie obraziłem się, poprostu zdziwił mnie fakt braku odzewu na temat znanego chyba rodzimego produktu.

Sądząc z liczby obok Twojego nicka sam nie częto się udzielasz (a dwa Twoje posty dotyczą pytanie o Bartka)."

Czyżby to liczba w jakis sposób dyskryminowała nowego użytkownika forum?

rozum, że forum dyskusyjne to nie automat do którego wrzuca sie pytanie i zaraz dostaje odpowiedź."

Oczywiście, że nie automat, podpinając się do czyjejś prośby liczyłem na szybsze uzyskanie odpowiedzi na nurtujące mnie pytanie.

Wybaczcie mojej niecierpliwości :-))

Pozdrawiam Kuba.
Napisano
No to sobie wyjaśniliśmy :-)

Czekamy na opinie zadowolonych (lub wkurzonych) użytkowników.

Tylko bez podszywania się proszę!

pozdrawiam,

proscan

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie