widmo Napisano 13 Luty 2008 Autor Napisano 13 Luty 2008 Mam pytanie czy ktoś zna pismo które jest dość słabo widoczne na zdjęciu Lub coś innego co mogło by mi pomóc dowiedzieć się coś o tym przedmiocie. Dla porównania wielkości obok jest 1 zł Materiał z którego jest wykonany przedmiot to srebro, o ile wykrywacz się nie myli :) Sam osobiście nie wiem jak inaczej mogę sprawdzić z czego to jest zrobione. Temat umieszczam na Forum z myślą że, może ktoś rozpoznał jakieś szczegóły... Z góry dziękuję za pomoc...
kopijnik2 Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Nie - no rewelacja...klasyczne średniowieczne przedstawienie jeźdźca...spotykane na pieczęciach - dokumentach z epoki...liternictwo nieadekwatne - prawie współczesne...konstrukcja dwuwarstwowa - współczesna...podstawa guzika odlew ciśnieniowy współczesny...efekt ładny, błędy w projekcie stylizacji - szmatex.
zabor Napisano 14 Luty 2008 Napisano 14 Luty 2008 Widmo, ale i tak ten moment; kiedy to wyszło z matki ziemiii ... Byłeś blisko :) :)
widmo Napisano 14 Luty 2008 Autor Napisano 14 Luty 2008 zabor - To jest właśnie ten piękny moment kiedy wynurza się coś takiego z ziemi... :)
diabelski Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 No właśnie.... coś pięknego, zwłaszcza jak widać najpierw górę fanta...
Valjean Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Piękne znalezisko, ja nie mam szczęścia do takich
diabelski Napisano 18 Luty 2008 Napisano 18 Luty 2008 Taaa...chyba masz na myśli guzik Widma, bo mój to se mogę najwyżej do portek przyszyć...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.