Skocz do zawartości

Tutaj bo pilnie potrzebuje waszej pomocy.Zadanie.Struktury cywilne i wojskowe-schemat polskiego panstwa podziemnego!!!

michal123456789

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam.

Jesli w zlym miejscu to przepraszam ale prosze zostawic na glownym.A TERAZ DO RZECZY:

Bardzo zalezy mi zeby ktos pomogl mi w tym zadaniu.Musze napisac na ten temat wypracowanie(patrz temat)!!!!!!

A mam nielada klopot bo wersje sie mieszaja a google to porazka bo strasznie duzo bledow.

POZDRAWIAM I WIELKIE DZIEKI ZA POMOC.(Z GOR0Y) :)
Napisano
Nie wiem czy masz teraz czas żeby kupować książki ale jeżeli tak to polecam pozycję z lat 80.: Stefan Korboński, Polskie Państwo Podziemne". Jedno z najlepszych opracowań jakie znam, pisane z pozycji ówczesnego aktywnego działacza (m.in. Delegata Rządu na Kraj). Bardzo przydało mi się do olimpiady historycznej. Książki możesz szukać w antykwariatach, pojawia się także czasem na allegro. Pozdrawiam, alex1939
Napisano
Proszę Koleżeństwo o nie demoralizowanie młodzieży. W czasie moich przygód uniwersyteckich był czas na knajpę, na umawianie się z biblioterkami, że tak, że napewno, że w drodze wyjątku...może wcale wykrywki do lasu brac nie będziemy, bo ktoś nam linka podeśle, i sobie zobaczymay? Pasja szukania to nie tylko las!!!

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie