michal123456789 Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 Witam.Jesli w zlym miejscu to przepraszam ale prosze zostawic na glownym.A TERAZ DO RZECZY:Bardzo zalezy mi zeby ktos pomogl mi w tym zadaniu.Musze napisac na ten temat wypracowanie(patrz temat)!!!!!!A mam nielada klopot bo wersje sie mieszaja a google to porazka bo strasznie duzo bledow. POZDRAWIAM I WIELKIE DZIEKI ZA POMOC.(Z GOR0Y) :)
michal123456789 Napisano 12 Luty 2008 Autor Napisano 12 Luty 2008 ZA BLEDY SORY...ALE NIECO ZAKLOPOTANY I ZAJETY JESTEM.POZDRO
FoKa Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Witam, może to Ci sie przyda : http://powstanie-warszawskie-1944.ac.pl/
seroczyn Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Przeczytaj książkę Polskie Państwo Podziemne Stefana Korbońskiego.
alex1939 Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Nie wiem czy masz teraz czas żeby kupować książki ale jeżeli tak to polecam pozycję z lat 80.: Stefan Korboński, Polskie Państwo Podziemne". Jedno z najlepszych opracowań jakie znam, pisane z pozycji ówczesnego aktywnego działacza (m.in. Delegata Rządu na Kraj). Bardzo przydało mi się do olimpiady historycznej. Książki możesz szukać w antykwariatach, pojawia się także czasem na allegro. Pozdrawiam, alex1939
langfuhr Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Proszę Koleżeństwo o nie demoralizowanie młodzieży. W czasie moich przygód uniwersyteckich był czas na knajpę, na umawianie się z biblioterkami, że tak, że napewno, że w drodze wyjątku...może wcale wykrywki do lasu brac nie będziemy, bo ktoś nam linka podeśle, i sobie zobaczymay? Pasja szukania to nie tylko las!!!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.