Skocz do zawartości

okolice serocka

aromalwa

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
okolice Serocka wiem że jest nas kilku w tym parę osób ze smętkami(mam cynk od samego H.S)może jakaś militarka teren zryty ale jest jeszcze gdzie pokopać poza tym po drugiej stronie zalewu też coś się znajdzie,a może ktoś z Legionowa słyszałem że mocna grupa możliwe że się znamy bo stamtąd pochodzę,wymiana doświadczeń mogłaby zaowocować niezłymi wypadami.
Napisano
byłem raz za Serockiem (kierunek Ostrołeka). Byłem nawet zadowolony choc faktycznie wydawałoby sie że nie ma gdzie kopać
  • 2 weeks later...
Napisano
ale gdzie dokładnie kopałeś leman 05,przy której wsi,lasów tutaj dostatek w każdym sporo transzei i okopów dlaczego piszesz że nie ma gdzie kopać ja przez 2 lata nawet połowy nie przerobiłem
Napisano
Mówiąc nie ma gdzie kopać miałem na myśli moich poprzedników, którzy pozostawili doły nie zasypane (a moze i Twoje?).
Mozemy sie kiedys spotkać i chętnie wspólnie pokopać. Pozdrawiam
Napisano
doły raczej nie moje bo zasypuje a to że przekopane nie szkodzi bo sygnałów tyle że czasu nie starcza na przejście kilometra,leman05 jesteś chyba z innych stron tym lepiej może jakaś wymiana lokalizacji,jaką masz piszczałe? co do wspólnego wypadu spoko ale trzeba czekać ziemia zmarznięta. pozdrawiam
  • 7 months later...
  • 1 month later...
Napisano
leman05 jesteś z lemana ??
na kurpiach ??
kopie z kilkoma kolegami z serocka .
musicie się czymś wykazać abyśmy wciągnęli was do swojego elitarnego grona .
  • 1 month later...
Napisano
Jestem z Legionowa , z racji wieku i wykonywanego zawodu znam wyśmienicie cały powiat legionowski w tym okolice Serocka , można powiedzieć że prawie nie ma domu , działki , gospodarstwa w którym bym nie był , to samo dotyczy lasków , skrótów , dojść . Nie mam sprzętu ale chętnie wezmę udział w spacerach po lasach z wykrywaczem. Znam dobre miejscówki w okolicach Legionowa i Jabłonny .Myślę że mogę być pomocny . Ze swojej strony oczekuję tylko żeby ktoś dał mi pochodzić z godzinę z wykrywaczem i opowiedział trochę o sprzęcie nauczył jak się posługuje . Sam nie zbieram złomu , chyba żeby się trafiła jakaś monetka to nie pogardzę . Pozdrawiam .
  • 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie