Skocz do zawartości

okolice serocka

aromalwa

Rekomendowane odpowiedzi

okolice Serocka wiem że jest nas kilku w tym parę osób ze smętkami(mam cynk od samego H.S)może jakaś militarka teren zryty ale jest jeszcze gdzie pokopać poza tym po drugiej stronie zalewu też coś się znajdzie,a może ktoś z Legionowa słyszałem że mocna grupa możliwe że się znamy bo stamtąd pochodzę,wymiana doświadczeń mogłaby zaowocować niezłymi wypadami.

• 2 weeks later...
ale gdzie dokładnie kopałeś leman 05,przy której wsi,lasów tutaj dostatek w każdym sporo transzei i okopów dlaczego piszesz że nie ma gdzie kopać ja przez 2 lata nawet połowy nie przerobiłem

doły raczej nie moje bo zasypuje a to że przekopane nie szkodzi bo sygnałów tyle że czasu nie starcza na przejście kilometra,leman05 jesteś chyba z innych stron tym lepiej może jakaś wymiana lokalizacji,jaką masz piszczałe? co do wspólnego wypadu spoko ale trzeba czekać ziemia zmarznięta. pozdrawiam

• 7 months later...
  • 1 month later...
  • 1 month later...
Jestem z Legionowa , z racji wieku i wykonywanego zawodu znam wyśmienicie cały powiat legionowski w tym okolice Serocka , można powiedzieć że prawie nie ma domu , działki , gospodarstwa w którym bym nie był , to samo dotyczy lasków , skrótów , dojść . Nie mam sprzętu ale chętnie wezmę udział w spacerach po lasach z wykrywaczem. Znam dobre miejscówki w okolicach Legionowa i Jabłonny .Myślę że mogę być pomocny . Ze swojej strony oczekuję tylko żeby ktoś dał mi pochodzić z godzinę z wykrywaczem i opowiedział trochę o sprzęcie nauczył jak się posługuje . Sam nie zbieram złomu , chyba żeby się trafiła jakaś monetka to nie pogardzę . Pozdrawiam .

• 2 weeks later...
  • 6 months later...
  • 4 weeks later...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie