aromalwa Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 okolice Serocka wiem że jest nas kilku w tym parę osób ze smętkami(mam cynk od samego H.S)może jakaś militarka teren zryty ale jest jeszcze gdzie pokopać poza tym po drugiej stronie zalewu też coś się znajdzie,a może ktoś z Legionowa słyszałem że mocna grupa możliwe że się znamy bo stamtąd pochodzę,wymiana doświadczeń mogłaby zaowocować niezłymi wypadami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leman05 Napisano 6 Luty 2008 Share Napisano 6 Luty 2008 byłem raz za Serockiem (kierunek Ostrołeka). Byłem nawet zadowolony choc faktycznie wydawałoby sie że nie ma gdzie kopać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 16 Luty 2008 Autor Share Napisano 16 Luty 2008 ale gdzie dokładnie kopałeś leman 05,przy której wsi,lasów tutaj dostatek w każdym sporo transzei i okopów dlaczego piszesz że nie ma gdzie kopać ja przez 2 lata nawet połowy nie przerobiłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leman05 Napisano 16 Luty 2008 Share Napisano 16 Luty 2008 Mówiąc nie ma gdzie kopać miałem na myśli moich poprzedników, którzy pozostawili doły nie zasypane (a moze i Twoje?).Mozemy sie kiedys spotkać i chętnie wspólnie pokopać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 18 Luty 2008 Autor Share Napisano 18 Luty 2008 doły raczej nie moje bo zasypuje a to że przekopane nie szkodzi bo sygnałów tyle że czasu nie starcza na przejście kilometra,leman05 jesteś chyba z innych stron tym lepiej może jakaś wymiana lokalizacji,jaką masz piszczałe? co do wspólnego wypadu spoko ale trzeba czekać ziemia zmarznięta. pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leman05 Napisano 28 Wrzesień 2008 Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Witam aromalwa pod koniec sezonu. Troche mi zeszlo zanim tu zajrzalem. Co myslisz na wspolny wypad gdzieś w pobliżu Serocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 29 Październik 2008 Share Napisano 29 Październik 2008 leman05 jesteś z lemana ?? na kurpiach ??kopie z kilkoma kolegami z serocka .musicie się czymś wykazać abyśmy wciągnęli was do swojego elitarnego grona . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dziadek_pl Napisano 8 Grudzień 2008 Share Napisano 8 Grudzień 2008 Jestem z Legionowa , z racji wieku i wykonywanego zawodu znam wyśmienicie cały powiat legionowski w tym okolice Serocka , można powiedzieć że prawie nie ma domu , działki , gospodarstwa w którym bym nie był , to samo dotyczy lasków , skrótów , dojść . Nie mam sprzętu ale chętnie wezmę udział w spacerach po lasach z wykrywaczem. Znam dobre miejscówki w okolicach Legionowa i Jabłonny .Myślę że mogę być pomocny . Ze swojej strony oczekuję tylko żeby ktoś dał mi pochodzić z godzinę z wykrywaczem i opowiedział trochę o sprzęcie nauczył jak się posługuje . Sam nie zbieram złomu , chyba żeby się trafiła jakaś monetka to nie pogardzę . Pozdrawiam . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fireman Napisano 10 Grudzień 2008 Share Napisano 10 Grudzień 2008 Jestem z Białołęki i też chętnie bym pokopał, nie posiadam wykrywacza ale jakby co mam auto i chęci...pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leman05 Napisano 20 Grudzień 2008 Share Napisano 20 Grudzień 2008 Do kadeta:Pochodzę z Kurpiowszczyzny ale nie z Lemana.Elitarne grono" mnie nie interesuje. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 23 Grudzień 2008 Share Napisano 23 Grudzień 2008 leman05bez urazy :) taki żarcik na przełamanie lodówmoże po świętach wyskoczymy pokopać ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 ,,, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 sory nie weszło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hiszpan Napisano 17 Lipiec 2009 Share Napisano 17 Lipiec 2009 Pogorzelec na północ od serocka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sas1 Napisano 12 Sierpień 2009 Share Napisano 12 Sierpień 2009 No i co z tym wypadem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.