ja20 Napisano 4 Luty 2008 Autor Share Napisano 4 Luty 2008 byłby może ktoś chętny na wykopki w lasach kolo Warki?Podejrzewam, że sporo osób tam szuka, więc można by się kiedyś zgadać. przezdziec@o2.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nashorn Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Witam!Ja tam łazilem w okolicach Kępy Niemojewskiej, bliżej osi Pilicy. Bez rewelacji, ale spacer dobry :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 29 Luty 2008 Autor Share Napisano 29 Luty 2008 Ja saperkę zostawiłem w Warce w lesie, poza tym żadnych rewelacji.Chwilowo odpuszczam te rejony, zaciekawiło mnie inne miejsce.Jak ktoś znajdzie ruską saperkę z 54 roku niech się odezwie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 29 Luty 2008 Share Napisano 29 Luty 2008 Tez tam łazilem i zero efektów. Nawet z luskami słabiutko.Jak chcecie jeszcze pokopać coś pod przyczółkiem warecko magnuszewskim to spróbujcie w lasach koło Bożówki.Nakopałem tam gratów po ruskach i niemcach typu helmy , manierki i inny ciekawy złomik. Może i wam coś się uda jeszcze tam znalezć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.