Skocz do zawartości

Wyjaśnijcie mi różnice - jakość do ceny

krysteks

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Chce kupić nowy sprzęt, zdecydowałbym się na Garretta 2500 GTI, ale widziałem że porównuję się go czasem na postach do np Solarisa rutusa, lub wyżej do xt-70.

W takim układzie jak się ma cena do jakości?

Skłaniam się ku garrett'owi ale wysłucham wytrawnych użytkowników.
Napisano
Jesli chodzi o relacje cena-jakosc to gti 2500 nie wypada to zbyt dobrze-elektronika jak najbardziej ok-funkcje i inne rzeczy jak w sprzecie z najwyzszej polki, ale niestety mechanicznie sprzecik nie jest zbyt dobry-mam go rok i w tym czasie pekly mi 2 sruby mocujace cewke gorna rurka stelaza, a na laminacie, ktory pokrywa cewke pojawiaja sie ciagle nowe pekniecia-mimo to sprzecik bardzo lubie i po przerobieniu go na wersje custom" smiga sie z nim bardzo przyjemnie, jednak mysle ze za 3,5 tys powinno byc wszystko idealnie przemyslane a materialy najwyzszej jakosci-dodam tylko ze wykrywaczem nie wale po drzewach, nie rzucam i nie wykonuje z nim nic co by moglo spowodowac te uszkodzenia.
Napisano
CONRADO dzięki za bardzo obrazową odpowiedź, mam podobną opinię, że ponad 3000zł powinno troszkę zobowiązać producenta do unikania drobnych ale jednak denerwujących uszkodzeń
Napisano
Jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymasz-ich mozliwosci sa zblizone, lecz niektorzy twierdza ze xlt jest lepsze.Ja powiem tak-xlt jest na pewno bardziej rozbudowany a zarazem trdudniejszy w obsludze.Gti 2500 jest prosciutki.Uzytkownicy xlt twierdza ze to bardzo solidny sprzet-mimo to widzialem zlamanego xlt...

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie