krysteks Napisano 4 Luty 2008 Autor Napisano 4 Luty 2008 Chce kupić nowy sprzęt, zdecydowałbym się na Garretta 2500 GTI, ale widziałem że porównuję się go czasem na postach do np Solarisa rutusa, lub wyżej do xt-70. W takim układzie jak się ma cena do jakości?Skłaniam się ku garrett'owi ale wysłucham wytrawnych użytkowników.
CONRADO Napisano 4 Luty 2008 Napisano 4 Luty 2008 Jesli chodzi o relacje cena-jakosc to gti 2500 nie wypada to zbyt dobrze-elektronika jak najbardziej ok-funkcje i inne rzeczy jak w sprzecie z najwyzszej polki, ale niestety mechanicznie sprzecik nie jest zbyt dobry-mam go rok i w tym czasie pekly mi 2 sruby mocujace cewke gorna rurka stelaza, a na laminacie, ktory pokrywa cewke pojawiaja sie ciagle nowe pekniecia-mimo to sprzecik bardzo lubie i po przerobieniu go na wersje custom" smiga sie z nim bardzo przyjemnie, jednak mysle ze za 3,5 tys powinno byc wszystko idealnie przemyslane a materialy najwyzszej jakosci-dodam tylko ze wykrywaczem nie wale po drzewach, nie rzucam i nie wykonuje z nim nic co by moglo spowodowac te uszkodzenia.
krysteks Napisano 5 Luty 2008 Autor Napisano 5 Luty 2008 CONRADO dzięki za bardzo obrazową odpowiedź, mam podobną opinię, że ponad 3000zł powinno troszkę zobowiązać producenta do unikania drobnych ale jednak denerwujących uszkodzeń
krysteks Napisano 7 Luty 2008 Autor Napisano 7 Luty 2008 http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=306447548a co z tym? lepszy od garrett'a
CONRADO Napisano 7 Luty 2008 Napisano 7 Luty 2008 Jednoznacznej odpowiedzi nie otrzymasz-ich mozliwosci sa zblizone, lecz niektorzy twierdza ze xlt jest lepsze.Ja powiem tak-xlt jest na pewno bardziej rozbudowany a zarazem trdudniejszy w obsludze.Gti 2500 jest prosciutki.Uzytkownicy xlt twierdza ze to bardzo solidny sprzet-mimo to widzialem zlamanego xlt...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.