Skocz do zawartości

CZŁOWIEK BEZ HONORU - AUTOR

Gość Hartmann

Rekomendowane odpowiedzi

Ciągnąc dale sprawę danego słowa przez kolegę podpisującego się Autor,jestem zmuszony prosić wszystkich będących w temacie i znających sprawę - kto nie zna niech poczyta forum - do uznania kolegi Autora
-CZŁOWIEKIEM BEZ HONORU-
Kolega Autor wysuwa coraz to nowe żądania,tak że sytuacja zaczyna przypominać żądania niejakiego Adolfa Hitlera.Niedługo się dowiemy że kolega Autor przekaże wykrywacz w zamian za głowę Krzysztofa Bartnika lub Piotra Piwowarczyka,a po miesiącu będzie żądał głów obu tych panów.
Panie Autor idź się Pan wypchaj,jak ktoś będzie chciał to wykrywacz kupi sobie,lub wygra gdzie indziej na uczciwych a nie matackich zasadach.
Wzywam także Latebrę lub Piotra Piwowarczyka do ufundowania jakiejkolwiek nagrody za cokolwiek - byle by miało to związek z ciągniętym obecnie tematem i nie było tylko czczą obietnicą.
Na koniecwypada stwierdzić iż wartość danego słowa w tym kraju podlega większej inflacji niż złotówka.
Posiadający resztki honoru.
Hartmann.

Panie Hartmanie, mimo całej mojej sympatii i szacunku do Pana przypominam że w naszym kraju jakiekolwiek aluzje do działań pana A.H. są mocno drażliwe i lepiej takowych unikać na forum publicznym (vide problemy polityków z tym związane) Nie dajmy się sprowokować i nie zaśmiecajmy naszego forum takimi stwierdzeniami. Pozdrawiam
PS Jak tam idea stowarzyszenia?

Dzięki.Stowarzyszenie powoli powstaje.Nie chodzi mi o Osobę lecz o dane słowo.Jak się obiecało należy dać,albo powiedzieć że się nie daje i koniec.W tym temacie jest to kwestia zasad.
Inaczej nie potrafię.
Pozdrawiam
Leszek

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie