zimek Napisano 5 Kwiecień 2008 Autor Share Napisano 5 Kwiecień 2008 Niedziela - Czy Ktoś grzebie na polach w okolicach Wa-wy ?Jeżeli tak, poproszę o współrzędne :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fonkiew Napisano 12 Kwiecień 2008 Share Napisano 12 Kwiecień 2008 kto na jutro chętny ? moje gg 11714567 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
shadowunit Napisano 3 Czerwiec 2008 Share Napisano 3 Czerwiec 2008 Czyżby w okolicach W-wy już wszystko przekopane było ??? ;-)Kadet, jak tam z czasem w tym tygodniu stoisz ?Pozdr. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartws Napisano 8 Czerwiec 2008 Share Napisano 8 Czerwiec 2008 Witam wszystkich.I co tam organizujecie cos? Moze ktos chetny na jakis wypadzik ? :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ejo Napisano 29 Czerwiec 2008 Share Napisano 29 Czerwiec 2008 witam,możę jakaś ustawka na militarke? jak jest ktoś chętny to gg 4045563pozdrO Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szmerek Napisano 19 Lipiec 2008 Share Napisano 19 Lipiec 2008 Chętnie poznam kogoś z warszawy do wspólnych wypraw poszukiwawczych. Poruszam się motorem lub skuterem, mam sporo czasu i chęci do poszukiwań. Pracuję fisherem f75. Mój GG 420851 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomenek7 Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 Ja jestem z okolic wawy tz z mińska i moge powiedziec ze chodząc po lesie z wykrywką jest dużo śladów" po kolegach ale zawsze sie znajdzie coś ciekawego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
okop Napisano 18 Sierpień 2009 Share Napisano 18 Sierpień 2009 ja boardzo chetnie pokaze okopy w lomiankach za drobną oplata (jakis fant ) bo dopiero zaczynam;;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.