Gość Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 bardzo prosze o opinie na temat tego sprzetu.pozdrawiam
proscan Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 Kolego von Nogaj (vel Janek Kos),Robisz sobie jaja z czytających to forum, bo:1. zadajesz to samo pytanie w 3 wątkach.2. dajesz dosyc pozytywną opinie o Cyklopie 1, jednoczesnie poszukujac info nt Tesoro Silver. Chce się mylić, ale wygląda na to, że chcesz sprzedać Cyklopa (więc go chwalisz) a szukasz nowego wykrywacza.Zwłaszcza to drugie jest szczegolne naganne, moim zdaniem. Myśle, że Bocian jest w stanie sprawdzić czy Nogaj i Kos to ta sama osoba. Jeśli tak, to proponuję żeby napietnować praktyki, że ktoś chwali sprzęt którego właśnie zamierza się pozbyć.proscanPSprotestuje przed podszywaniem się pod bohaterów narodowych! Co byto było gdyby na forum pełno było gustlików, szarików i rudych 102!rece precz od janka kosa! bez odbioru.
Gość Napisano 24 Styczeń 2004 Napisano 24 Styczeń 2004 hmmm...nie wiem o co ci chodzi-mam cyklopa,vikinga wcale nie chce ich sprzedac!!! a info odnosnie tesoro szukam bo chce takowego nabyc.jesli chodzi o kosa i nogaja to pisalem ja-po prostu chce zdobyc informacje na ten temat.a cyklopa i tak ci nie sprzedam-chodz sobie dalej z naostrzonym drutem kolego!-pozdrawiam kapral JAN KOS D-ca czołgu nr.102
Gość Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 PROSCAN-Mam pytanie: co miałeś z historii?Kto uczył cię tego przedmiotu?? -w woli informacji:Janek Kos;grał go Janusz Gajos-aktor a wiec jest to postać mityczna,jesli KOS jest wg ciebie bohaterem narodowym to 2 +2=8. A jesli chodzi o tesorka to drogi janku jest to fajna maszyna.polecam
proscan Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 No to może mi jeszcze powiesz, że Kopernik nie była kobietą!oj bad boy, bad boy.czego teraz te dzieci w szkole uczą...proscan
random Napisano 26 Styczeń 2004 Napisano 26 Styczeń 2004 noo, bady boy, strzeliłeś popis na szosie tą swoją błyskotliwością!! :)ale proscana ZAŻYŁEŚ!! :) Teraz już proscan będzie uważał, co pisze i nie pomyli bohatera narodowego z postacią mityczną :D
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.