pik12 Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 Witam użytkowników cz-3d Wiem że wcześniej byly juz podobne wątki na temat dostrajania tego wykrywacza Jak właściwie powinno wyglądać dostrajanie do gruntu??Ustawiałem grunt na 10, disc na 0, i po uniesieniu sondy na wysokość metra powinien wydawać dzwięk lecz w moim przypadku jest brak dzwieku. czy robię cos nie tak czy może jest coś uszkodzone poprosze o rady i pomoc
ahins Napisano 30 Styczeń 2008 Napisano 30 Styczeń 2008 Witam Ja oprócz tego co napisałeś wciskam pinpoint.Gratuluje wyboru :DPozdrawiam
pik12 Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 ok ja również naciskam , ale chodzi mi o to jak mam go dostroić skoro on nie wydaje pzy wyżej wykonanych czynnościach zadnego dzwieku
pik12 Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Napisano 30 Styczeń 2008 dzięki serdeczne jutro jak mi sie uda to będę póbował jak coś to odezwe sie jeszcze do ciebie pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.