Rybciak Napisano 23 Styczeń 2004 Autor Napisano 23 Styczeń 2004 Czy ktoś używa wykrywacza firmy GeoScan? Jaki typ i jaki on jest? Nie znalazłem jego testów na stronie free.polbox.pl/d/dark/testy.htmZnalazłem ofertę producenta:http://www.mbn.beep.pl/cennik.htmlJednak nie trafiłem na forum nic więcej na ich temat. Proszę o opinie użytkowników.
Kitchener Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 zamówiłem 19.01.2004 wykrywacz Pulser 2-pro i ...sam jestem ciekaw co będzie ?
Geoscan Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Może więcej konkretówKtóre modele ...???... Z czyjego palca :)Pozdrawiam Jarek
Gość Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Właśnie!!! Też jestem ciekaw, które modele i z czyjego palca?
Gość Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 A ja mam wykrywacz tej firmy i nie narzekam. Za ta cenę wydaje mi się że jest niezły.
Gość Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Ja tez mam wykrywacz geoscana 1rok i płacze do dzisiaj.Ciogle sie psuł a na jesieni rozleciał mi sie talerz od wykrwacza.Zapłaciłem 1000zl i leży bezuzyteczny.Mieszkam w Kazimierzu nad wisło jest gdzie szukać tylko czym.kasy nie ma i wykrywacza nie ma. Marcin
Geoscan Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Do MarcinaDlaczego ja jako producent na ten temat nic nie wiem ??? !!!!Jeśli faktycznie stało się tak jak jest napisane to dlaczego w ramach reklamacji nikt się z nami nie skontaktował. ???
kruku Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Geoscan - niech Pan przesledzi inne watki na forum a zrozumie ze jest w tym pewna prawidlowosc :). Widac teraz nadszedl czas na produkty firmowane przez Pana.Za kilka tygodni uspokoi sie i zacznie wypisywanie anonimowych zarzutow na innego producenta. PozdrawiamkrukuGG566056
proscan Napisano 12 Luty 2004 Napisano 12 Luty 2004 Wiarygodność opinii od osób które się nie logują jest niemal zerowa.Piszę iemal" bo nie ma przymusu logowania się (i dobrze). Być może akurat ktoś pisze w dobrej wierze.Proponuję ignorować takie wypowiedzi chyba, że podane zostaną jakieś sprawdzalne fakty. Nie dotyczy to tylko wyrobów geoscana (które znam tylko z obrazków).Co do wyssania z palca, to przypominam że wg obowiązującego prawa to co jest napisane w reklamie jest wiążące i można się dopominać takich zasięgów jakie podaje producent na swojej stronie. Jesli nie, to można reklamować w ciągu dwóch lat.Ale jeśli ktoś nie chce i przez rok wstydzi(?) się oddać producentowi wykrywacz do naprawy, to jest to dziwne i śmieszne. To kto to ma zrobić!?proscan
SV15 Napisano 3 Marzec 2004 Napisano 3 Marzec 2004 Jestem posiadaczem VLF Hunter 2002 od 05.2003Ogólnie jestem zadowolony, jest czuły, osiągi dobre.Wadą może byś brak słuchawek. Pozdrawiam SV15
Gość Napisano 5 Marzec 2004 Napisano 5 Marzec 2004 Reklamować Ci się zachciało? Tak! To poczekaj gościu .
AK77 Napisano 8 Marzec 2004 Napisano 8 Marzec 2004 Ktos wyraził pochlebną opinie to zaraz podejrzewamy go o reklame, a jak ktos kreci nosem to wtedy jest OK ? No i te wypowiedzi osób nie zalogowanych, sic.
Gość Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 W innym watku tego forum i na wlasnej stronie p.Marianski przeprowadzil testy G-Maxa.czytalem.Ciekawy,rzetelny opis.Proponuje GeoScanowi -poddanie pana wykrywaczy,jemu, do takich testow-wtedy przekonamy sie kto ma racje.JMS
Geoscan Napisano 9 Marzec 2004 Napisano 9 Marzec 2004 Jeden z naszych detektorów został oddany na testy 6 miesięcy temu lecz testów do dnia dzisiejszego nie opublikowano :(Zainteresowani znają szczegóły ...
czaja Napisano 18 Czerwiec 2004 Napisano 18 Czerwiec 2004 Co sądzicie o wykrywce HUNTER 04 ?Czy to dobry sprzęt na militaria i nie tylko ( monety i inna drobnica )? Dzięki za opiniePoadrawiam,Czaja
mjr Ponury Napisano 20 Czerwiec 2004 Napisano 20 Czerwiec 2004 siema ja mam huntera 04. zasiegi sa rzeczywiscie trooooche przesadzone,ten brak sluchawek (denerwuje np na plazy...), a poza tym najwieksza wada jest to ze (przynajmniej moj sprzet) nie wskazuje dokladnie sygnalu ( ozmywa go") i dopiero drugim sprzetem da sie sprawdzic dokladnie :(((.pozdro all
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.