saper132 Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 Witam kolegow mam do was pytanie poniewaz chce wiedziec jak moge uzupelnic male wzery na jakims metalu np.karabin,magazynek.Slyszalem ze dobra jest nato oksyda na cieplo ale nieweim czy to prawda i jak sie to robi.Prosze o pomoc.Jesli jest jakis dobry sposob na zapelnianie tych wzerow to prosze mi podac.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saper132 Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 konkretnie chodzi mi jak mam zapelnic ubytki w metalu.pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 jeśli to są malutkie wżerki to zjedź je cienkim papierem ściernym a później oksydą w celu kolorystycznym Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Oxyda to kolor i zabezpieczenie antykorozyjne, nie uzupełnianie ubytków. Łatanie ubytków to szpachlowanie lub lutowanie/spawanie.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.