schutze W. Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 Witam,Trafił mi się dziś taki oto dzwon M35.Po usunięciu farby wyszły resztki niklu na szczycie czerepu - macie może jakieś pomysły jak się go pozbyć ?Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Nie pozbywać. Co zejdzie pod szczotą na wiertarce to zejdzie a reszte zamalować.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
schutze W. Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 dałem wiertarkę na max obroty, ale niklu nie ruszyło, teraz pomalowałem, ae ponoć przy każdym dotknięciu będzie farba odchodzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Nikiel zmatowić papierem ściernym i tak odrazu to farba nie zejdzie, bez przesady.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.