Gość Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Nie istnieja wykrywacze uniwersalne... jedne sa dobre na militaria inne na monety. Jezeli wykrywacz jest reklamowany jako uniwersalny" to przewaznie jest gorszy zasiegami i na militaria i na monety
past Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 poszukaj w historii forum za 1500 to masz już jakiś wybór choć nie za wielki . Popytaj , potestuj kilka modeli, sprawdz ceny na Allegro.z nowych to chyba tylko najtańsze modele Tesoro , XP i Garretta, polski Rutus First plus.
Garfield Napisano 22 Styczeń 2004 Autor Napisano 22 Styczeń 2004 coinsprzecierz napisałem że chce na militaria to z uniwersalnym to było z innych temu podobnych postów
Szefo Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 Też długo stałem przed tym problemem, jak jesteś ciekawy jak go rozwiązałem to przyślij mi maila bo na forum nie będę się wypowiadać bo to czasem troche niebezpieczne:)pozdrSzefo
Gość Napisano 22 Styczeń 2004 Napisano 22 Styczeń 2004 faktycznie ;-) musialy mi sie pomieszac wątki.Na militaria polecalbym jakiegos White'sa pow. modelu 5900 di pro sl. Wskocz na ebay.com wklep w wyszukiwarke metall detector i wybierz cos dla siebie. Koszt przesylki ze stanow to ok 20-30 usd.
past Napisano 23 Styczeń 2004 Napisano 23 Styczeń 2004 coins -- koszt przesyłki 20-30 USD + przesłanie kasy do USA następne tyle no i nie wszyscy chcą do Polski wysłać
Gość Napisano 25 Styczeń 2004 Napisano 25 Styczeń 2004 Jest wiele metod płatności... przelew jest najdrozszy dlatego o nim nie pisalem. Istnieje coś takiego jak czek bankierski. Koszt wykupu w Pekao w ubiegłym roku wynosil 10 zl bez wzgledu na kwote czeku oprocz tego jest wiele wiele innych metod np wyslanie gotowki w liscie ;-) /to dla osób lubiących wielkie ryzyko ;-) /
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.