perys Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Witam,jeśli się nie mylę to fotograf miał te oko ;)pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
von Neumarkt Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Raczej mistyfikacja,w tym momencie powinno być widać ogień wystrzału a poza tym przy tym kalibrze nie staliby wyprostowani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
huk 100 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 von Neumarkt -ma racje -skończyło by sie to ciężkimi poparzeniami twarzy lub utratą wzroku -pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
longwood Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 a z technicznego punktu widzenia:pocisk wyszedlby rozmazany,nawet wspolczesny sprzet wysokiej klasy nie uchwycilby w takiej ostrosci przy tej predkosci Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kajos Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Totalnie nie realne do uchwycenia,(zajmowałem się kiedyś fotografią). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thomson Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 na dodatek pocisk krzywo stoi na lufie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beero Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Na pewno nie siedzieli by jak na pikniku. ZDROW Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
perys Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Na pewno wszyscy macie rację,ja nawet bym tego nie dostrzegł bo z wojskiem miałem tyle wspólnego co z mercedesami... ;)pozdrawiam gorąco. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.