rabat Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 kopał ktoś z was w okolicach legnicy ?? a legnickie pole warte jest odwiedzenia?? prosze o jakieś namiary na miejsce wykopek koło legnicy . mieszkam w legnicy i zamierzam się gdzieś wybrać
ja20 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 poszukaj sobie na forum to nie jest trudne, mi się udało.http://www.odkrywca-online.com/legnickie-pole-bitwa-pod-legnica,573835.html#573835
DamianLca Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Jak jesteś z Legnicy możemy wyskoczyć na wspólne kopanie =D
Luftwaffe25 Napisano 23 Styczeń 2008 Napisano 23 Styczeń 2008 Ja tez jestem z Legnicy.W legnicy jest kilka ciekawych miejsc:lotnisko (mozna trafic na niewypały,jest tez smietnik luftwaffe z ktorego wyjąłem kilka kilo potłuczonej porcelany Luftwaffe i niemieckie butelki po ....szamponach lasek złotoryjski-mnostwo guzukow,łusek i łodek od mausera.teren mocno przeryty ale czasami mozna trafic pruską klamrę gott mit uns i pruskie guzikiA własnie ktoś z Legnicy jest chętny na sobotni wypad w teren????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.