kadet Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Koś chętny na wypadzik w Sobotę lob Niedziele ???pogoda całkiem całkiem jak by ktoś chętny to na GG 4983389 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 ten weekend niestety nie, ale w następny powinienem być w Wawie, więc bardzo chętnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
UNIRG Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Witam.A gdzie mniej więcej się wybierasz/cie??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 UNIRG odezwij się do mnie na gg 4983389 lob mejl to może wyskoczymy gdzieś na wypadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Kadet w sobotę wracam więc w niedziele można pokopać.Tylko gdzie może w tym parku, albo gdzieś na Starej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Ale lipa nie będę jednak w sobotę tylko dopiero środa-czwartek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 ja 20 szkoda że nie przyjechałes . daj znać jak będziesz .późna propozycja ale jeśli ktos ma ochotę niech wyśle SMS 663334373 na niedzielny wypad . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Jak się nic nie zmieni to będę w środę, więc od czwartku można ryć ile się da.Masz czas w tygodniu?Jest jeszcze ktoś z Wawy chętny czy tylko my dwaj? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkalinowski1 Napisano 23 Luty 2008 Share Napisano 23 Luty 2008 Cześć Panowie!Kupiłem Rutusa solarisa i potrzebuje pomocy. Jest to mój pierwszy wykrywacz i chcjał bym sie z kims umówic w celu nauki i obsługi tego wykrywacza. Mkalinowski1@tlen.pl prosze o pomoc. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kadet Napisano 25 Luty 2008 Autor Share Napisano 25 Luty 2008 poszukaj kolego w sprzęt poszukiwaczy na temat solarisa . a jeśli chcesz si e wybrać na wykopoki ja chętnie bymsię wybrał ale nie mam czasu w tygodniu za bardzo . odezwij się do mnie na gg to się zgadamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
aromalwa Napisano 25 Luty 2008 Share Napisano 25 Luty 2008 witam jeżdżę na wykopki na północ i północny wschód od Warszawy mam smętka (ja20 może wymiana doświadczeń,ustawień itp.) kopałem w bliższej i dalszej okolicy od wesołej mogę się dołączyć do was jeśli można w tygodniu albo w weekend Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 28 Luty 2008 Share Napisano 28 Luty 2008 Chętnie się ustawie na wykopki tylko, że mieszkam w Krakowie, ale na święta będę i chętnie poszperam w okolicy Wesołej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.