Wasyll Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 18 Styczeń 2008 Witam. Mam bagnet S84/98 lecz niestety dostałem go z rogową rękojeścią. Chciał bym dorobic ją lecz nie wiem dokładnie jak ona wygląda, z jakiego drewna ją zrobic, czym ją pomalowac i jakim srodkiem chemicznym ją postarzec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Nie ma sensu samemu dorabiać okładek bagnet jest w świetnym stanie, lepiej kupić jakieś na allegro, drogo to Cię nie wyjdzie a efekt będzie lepszy niż dorabiane. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Drewno bukowe. Tylko nasączane olejem lnianym (nie malowane). Te na Alledrogo to jak się trafi, czsami ładne a czasami tylko negatywa warte.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyll Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 19 Styczeń 2008 Dżięki. Jerzeli nie znajde nic n allegro to zrobię sam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wasyll Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Tak się zastanawiam,rękojesc jest rogowa, zostawic ją czy zmienic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Daj oryginalną lepszy efekt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.