Borley Napisano 18 Styczeń 2008 Autor Napisano 18 Styczeń 2008 Witam. Co mi powiecie o temacie jw.? Explorer SE
ARKADIO.IE Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Witam :) co można powiedzieć??w drugiej cześci zaczyna się polowanie na drobnice z Ex-sepozdrawiamhttp://www.odkrywca-online.pl/to-moje-z-urlopu,454162.html#454162
sanchez18 Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 ARKADIO.IE.... możesz zdradzić,gdzie spędziłeś urlop?
ARKADIO.IE Napisano 18 Styczeń 2008 Napisano 18 Styczeń 2008 Witam :)Połowicznie mogę ,ale to nie był jeden urlop:)W Zachodniopomorskim.pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 19 Styczeń 2008 Napisano 19 Styczeń 2008 Witam :)Dzięki:)Po wypadzie z Ex-se ,też jestem zadowolony,ale pierwsze chwile były dość ciekawe?ale teraz może być tylko lepiejpozdrawiam
Borley Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 Wielkie dzięki. To już wiem mniej/więcej co to za sprzęt. Pytam bo zamierzam kupić go. Do tej pory śmigałem z X-terra50. Dobry na drobnicę ale płytki, albo nieumiem ustawić... Pozdr. Borley.
Borley Napisano 19 Styczeń 2008 Autor Napisano 19 Styczeń 2008 Jak już będę go mieć, to będę musiał poprośić o wskazówki co do ustawienia u ARKADIO.IE bo mnóstwo drobnicy i nie tylko chwyta. Pozdr. Borley
ARKADIO.IE Napisano 2 Luty 2008 Napisano 2 Luty 2008 Witam :) Sorka ,że nie odpowiedziałem ,bo bez neta byłem prawie 2 tygodnie.Co do ,czy jest SE lepszy od EX II,to nie mam pojęcia ,nie chodziłem na IIpozdrawiam
justomen Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 witaj arkadiowidziałem twoje fantytez chciałbym miec tylepowiedz jaki mam kupic wykrywacz?miałem prospektoradoradz teraz jaki na monety?dzięki i pozdrawiam
ARKADIO.IE Napisano 12 Luty 2008 Napisano 12 Luty 2008 Witam :)justomen,wielkie sorki,ale ja nie jestem od doradzania,jaki możesz kupić ? Nie mówie tego po złości,ale dla dobra swego i innych formułowiczów,oraz dla Ciebie.Mojej osobie odpowiada ten,czy inny ,a komuś nie ?pozdrawiam
grzewlod Napisano 4 Maj 2008 Napisano 4 Maj 2008 Powiem krótko nie ma lepszej maszyny na rynku od SE. Nadaje się na wszystko tylko dużo zależy od operatora, jakich użyje nastaw a to jest temat morze. Nie jedna osoba mając go w rękach w terenie szybko się zniechęcała jego słowiczym graniem itd., ale wszystko jest do opanowania. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.