art Napisano 4 Lipiec 2002 Autor Share Napisano 4 Lipiec 2002 zamierzam kupić smętka tylko z jaką cewką 25 czy 30 ?cel militaria Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 Ja mam z 30 i na militaria jest w sam raz. Co prawda na poczatku trzeba sie auczyc" jak dokladniej zlokalizowac to male" co nam zapiszczalo (np naboje). Kilka razy przekopalem spory kawalek zanim wyciagnalem gwozdz itp., ale to tylko kwestia wprawy.No i ma pewnie ciut lepszy zasieg od 25, a w terenie mimo wiekszego rozmiaru nie sprawia klopotow, no chyba ze trafi sie jakas lisia nora :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Toper Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 Ja też zamówiłem z sondą 30 cm. Jest to tylko 50zł więcej niż w wersji standard z 25cm cewką.Potem można dokupić same sondy: 20cm i 25cm za 100zł, 37cm-180zł.Jeżeli jakąś będę zamawiał dodatkowo to 20cm. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.