Rujewit Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 Mam do was pytanko, mam pewna rzecz do odrestalrowania, wyczyszczenia, ale jest troche zrzarta przez rdze.. Wiec co mam urzyc aby ozpuscic" rdze i ja rozruszac a potem rozlozyc na czesci.... Czy uzyc do tego jakiegos WD40 czy jakiejsc innej chemikali... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Daj zdjęcie przedmiotu to dopiero wtedy coś będzie można napisać. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek84pp Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 i napisz że nie posiada cech broni :)pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 A jak nie chcesz dawać zdjęć to napisz co to jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
leszek84pp Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 na początek zalej naftą-no chyba że strych" i z drewnem to trzeba drewno najpierw odkręcić,czyli uruchomić śruby ;natłuszczać,szczotkować,usunąć maksymalnie rdzę i wtedy WD,młoteczkiem delikatnie ,dopasować wkrętak,w zależności co to ma być można szczelić elektrolizę i z bani. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 cz!!!w jaki sposób wyczyścić skorupe granaty??tylko bez erektrolizy prosze!!!jest szansa na resztki farby?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 raczej nie, jak nie masz warunków do elektrolizy to weź szczote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hanuszczak Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 ok ale kiedys w telewizaji gościu robił szczotą i mu wybuchło!sama skorupa!!!możliwe?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Jeśli nic tam w środku nie ma to raczej nie, wybór należy do Ciebie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jr400678 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 no i co rozruszalo sie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.