Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 Witam.Płyniemy ze znajomym do Mamerek.Czy mógłby ktoś podać mi jakąś stronę w internecie z planami bunkrów w Mamerkach. Czy ktoś tam z Was kopał?czaja. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 strony w internecie to raczej niema ale można poszukać :-))Ja mam doskonałe plany ale tylko na arkuszach.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 aha kopac to tez tam kopałem z niezłymi efektami :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 Nie masz przypadkiem skanu tych planów? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 4 Lipiec 2002 Share Napisano 4 Lipiec 2002 niestety nie mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werk Napisano 5 Lipiec 2002 Share Napisano 5 Lipiec 2002 Bogdan Wasilenko,Mamry i okolice.Prewodnik wydany Kętrzyn 2000.Opis i dokładna mapa (OKH).Explorator nr.6, z 1998r.Tam dokładny opis całego (OKH). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 7 Lipiec 2002 Share Napisano 7 Lipiec 2002 Dzięki za informacje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 8 Lipiec 2002 Share Napisano 8 Lipiec 2002 ja kopałwmale uwaga na lesnika pogonił !!!mimo że pokazalem mu ze oczyszczam las (zbieralem stare puszki (aby je potem wyrzucic naturalnie) :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 A znalazłeś coś jeszcze oprócz puszek:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 9 Lipiec 2002 Share Napisano 9 Lipiec 2002 jeszcze wiecej puszek !!i gwoździ ale wiecej nic bo leśnik :-( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werk Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 poza puszkami, można znaleśc tam jeszcze puszki i puszki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 i jeszcze wiecej puszek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano 10 Lipiec 2002 Share Napisano 10 Lipiec 2002 Dzięki! To ja tylko pooglądam bunkry.Jak będę chciał jakieś puszki to wtedy pokopie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
werk Napisano 11 Lipiec 2002 Share Napisano 11 Lipiec 2002 Polecam śluzy na kanale mazurskim, jest co oglądać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.