Dąbek Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Napisano 14 Styczeń 2008 Prośba o pomoc w zakupie wykrywki do 1500 zł,uniwersalny bardziej interesuje mnie nowy .Militarka i lubiący monetki
jabol Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 WITAMMysle ze Cibola od Tesorakow bedzie spoko.Pozdrawiam Jabol
Aftan Napisano 15 Styczeń 2008 Napisano 15 Styczeń 2008 Jak coś uniwersalnego to może warto zastanowić się nad Rutusem Solarisem.Pozdrawiam!
Dąbek Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Napisano 15 Styczeń 2008 Dzięki może pomyśle nad waszymi propozycjami. Bardzo cenię w wykrywaczu szukanie, a nie ustawianie, który z nich ma tę ceche oraz spory zasięg. pozdro
RYSIEK-SANOK Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Kazdy ma swoj ulubiony sprzet ktory sprawdza sie w terenie,ja polecam fischerF4
draven85 Napisano 16 Styczeń 2008 Napisano 16 Styczeń 2008 Dzięki może pomyśle nad waszymi propozycjami. Bardzo cenię w wykrywaczu szukanie, a nie ustawianie, który z nich ma tę ceche oraz spory zasięg. pozdro"jeśli to jest ważne dla Ciebie to bierz Cibolę ja tak samo do tego podchodzę i jestem bardzo z niej zadowolony :)
Dąbek Napisano 16 Styczeń 2008 Autor Napisano 16 Styczeń 2008 Uwielbiam chodzić po leśnych drogach nie które mają po kilkanaśćie kilometrów nieraz się zagalopuje a potem ciężko znaleść samochód po nocy,szkoda czasu na ustawienia wykrywacza ,chyba wybiorę Cibolę dzięki
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.