wojtekanka Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Napisano 13 Styczeń 2008 WITAM, PROSZE O JEZELI TO MOZLIWE DOKLADNE ID , WIEM CO TO JEST ALE POTRZEBUJE KONKRETOW, Z GORY DZIEKUJE,POZDRAWIAMMONETA SREBRNA , SREDNICA 17mm
elnio Napisano 13 Styczeń 2008 Napisano 13 Styczeń 2008 Denar pośmiertny Faustyny Starszej z lat 141-161.
wojtekanka Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Napisano 13 Styczeń 2008 Dziekuje, jak zwyle za bardzo szybka i fachowa odpowiedz,mam jeszcze jedno pytanie,czy jest mozliwe ,ze to fals, znalazlem ja sam na polu , w miejscu prawdopodobnie przeprawy przez rzeke,znalazlem tez inne monety na ty miejscu ,dzwonki, i takie tam ozdobki tak , ze wydaje sie malo prawdopodone ze cos jest nie tak.Martwi mnie mianowicie stan zachowania monety -jest bardzo dobry, to pierwsza rzecz,nastepna to to kilka uszkodzen na monetce (odpadniete literki i jakby pekniecie wyglada to jakby moneta byla tylko pokryta srebrem, takki jakby odprysk na awersie.Wiem ,ze troche sie placze ale moze mnie jakos zrozumiecie.Dzieki zgory i pozrawiam wszystkich od lopaty
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.