siwul Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Witam Panowie gdyby był ktoś chetny to może jakiś wspólny wypad. Z tym weekendem trochę sie spóźniłem ale może następny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 w tą niedziele 13 miejscowość kryspinów chetny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 ja też jestem chętny na wszelkie wypady w okolicy Krakowa, tylko że chwilowo jestem bez wykrywki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwul Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 No właśnie dziś nie dam rady :\\ ale gdyby pogoda pozwoliła to może za tydzień? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwul Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 No i jak tam łukasz5 byłeś dzisiaj, trafiłeś coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Musiałem jechać dzisiaj do kolegi do Katowic ale w drodze powrotnej wskoczyłem na 30 minut do mojego lasku :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 to wyszło po włączeniu wykrywacza i zbliżeniu do ziemi :) co to jest? ciort wie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 z jednej strony chyba gwint. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 resztę fotek z wykopalisk dzisiejszych zachowam dla siebie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 bo mi bateria padła i nie dało się więcej zrobić.. :) Pozdrawiam Łukasz5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 to co na foto to kawałek lotki od moździerza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwul Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 No Panowie weekend idzie mrozu nie ma więc pozostaje tylko jedno życze sukcesów. Ja łaże w sobotę pod lublinem. W poniedziałek może jakieś zdjęcia(mam nadzieje) huupozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lukasz5 Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Jak ktoś chce to jutro godzina 9:00 wypad na magazyny niemieckie w lesie. moje gg 10442835 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwul Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 Witam I jak tam wypady udały się jakieś trofea? W sobotę wybieram się pod Kraków chyba wypadnie na lasy w Przegini Duchownej póki co zapraszam na wspólny wypad jeśli się coś zmieni a u mnie jak w kalejdoskopie to napisze.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Siwul odezwij się do mnie na maila przezdziec@o2.pl w ten weekend niestety nie, ale następny chętnie.nie orientuje się za bardzo w okolicy, ale cokolwiek się dowiaduje.Mam smętka i magnes neodymowy. ktoś może kopał na fortach?Czy wychodzi coś ciekawego?Słyszałem, że same łuski karabinowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 28 Styczeń 2008 Share Napisano 28 Styczeń 2008 prawda lusek duzo czasem monetka wyskoczy reszta smieci (sporadycznie jakis lepszy fancik) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ja20 Napisano 29 Styczeń 2008 Share Napisano 29 Styczeń 2008 byłem na forcie Rajsko 3 łuski w ciągu godziny i masa śmiecia, ale zawsze lepsze to niż siedzieć w domu.Pewnie jeszcze tam wrócę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wodzu_ Napisano 2 Luty 2008 Share Napisano 2 Luty 2008 dzis fort prokocim szkaplez i 1 monetka PRL pogoda mnie pogonila do domu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.