Skocz do zawartości

Kraków i okolice jakiś wypad

siwul

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Witam Panowie gdyby był ktoś chetny to może jakiś wspólny wypad. Z tym weekendem trochę sie spóźniłem ale może następny?
Napisano
No Panowie weekend idzie mrozu nie ma więc pozostaje tylko jedno życze sukcesów. Ja łaże w sobotę pod lublinem. W poniedziałek może jakieś zdjęcia(mam nadzieje) huu
pozdro
Napisano
Witam
I jak tam wypady udały się jakieś trofea? W sobotę wybieram się pod Kraków chyba wypadnie na lasy w Przegini Duchownej póki co zapraszam na wspólny wypad jeśli się coś zmieni a u mnie jak w kalejdoskopie to napisze.
pozdro
Napisano
Siwul odezwij się do mnie na maila przezdziec@o2.pl w ten weekend niestety nie, ale następny chętnie.nie orientuje się za bardzo w okolicy, ale cokolwiek się dowiaduje.Mam smętka i magnes neodymowy.

ktoś może kopał na fortach?Czy wychodzi coś ciekawego?Słyszałem, że same łuski karabinowe.
Napisano
byłem na forcie Rajsko 3 łuski w ciągu godziny i masa śmiecia, ale zawsze lepsze to niż siedzieć w domu.Pewnie jeszcze tam wrócę.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie