viaagraszek Napisano 11 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 11 Styczeń 2008 Trafiła mi się polska, oficerska, paradna 21/22,a problem w tym że za cholerę nie można jej wyciągnąc z (przepraszam za wyrażenie) pochwy. Nasączyłem naftą, moknie już sporo i ani drgnie !Jak to zrobic zeby nie zniszczyc pochwy i trawień na klindze ?pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Najlepiej to by było ja chyba moczyć w nafcie żeby troche rdza puściła. DAj fote Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 11 Styczeń 2008 Share Napisano 11 Styczeń 2008 Kup paczke na kwiatki i w niej namocz w nawcie czy innej ropie. Zatop ją na kilka miesięcy. To cenny fant, cierpliwości! Daj fotke.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaagraszek Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 Tak jak pisałem w nafcie już moknie :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaagraszek Napisano 12 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 12 Styczeń 2008 ale z tego co wiem to dławica mogła byc robiona z drzewa czy czegoś w rodzaju sklejki i może stąd problem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Pochwy czsto były wykładane fornirem aby szabla nie dzwoniła". Ostukuj co jakiś czać kawałkiem drewna i mocz. Na fotkach nie bardzo widać stan pochwy, przy ostukiwaniu uwaga aby dziur nie porobić. Po wydobyciu pochwe do elektrolizy. Głownini wtedy daj fotki.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
der_bartosz Napisano 12 Styczeń 2008 Share Napisano 12 Styczeń 2008 Tylko żebyś na jakiś głupi pomysł nie wpadł bo ktoś Ci napisał i czyścił pochwę szczotą, jedno wielkie sito wówczas z niej zostanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cyrograf15 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 Za słabe zdięcia ale obawiam się że z pochwy co by nie robić i tak będzie sito. Metoda czyszczenia nie wiele zmieni jak fant jest mocno zjedzony. Aby dalej nie rdzewiało trzeba doczyścić do zdrowego metalu, nie ma wyjścia.Wojtek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
viaagraszek Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 Taki zielony to ja nie jestem :) ale dzięki i za topozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.