Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team 2008

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
Kościan nie jedzie w niedziele dyżur w muzeum. To jak wajcha jedziemy tam gdzie mówiliśmy ostatnio i jakim autem?
  • Odpowiedzi 435
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
ok gojgoj jedziemy tam gdzie gadalismy.Wolał bym zebys jechał ty ,ale jak nie dasz rady to ja będe coś kombinował.Czekam na odpowiedz.
Mysle ze wyjazd o godzinie 6.15 -6.30 co ty na to
Napisano
Wajcha yarek jedzie też w niedziele może byśmy sie zabrali jednym autem? Jak nie to mogę jechać swoim, suchy do mnie dzwonił i mają jakąś miejscówkę upatrzoną więc nie wiem gdzie jedziemy?
Napisano
Witam. Wajcha wiesz gdzie chcemy jechac:) kiedys jechalismy tam z Jarkiem ale nie dojechalismy bo bylo za daleko a czasu malo, pamietasz?Jarek bedzie jechal swoim autem i jak co ja pojade z Nim a Wy 2 autem za Nami bo raczej sie nie zmiescimy do jednego:(kwestia godziny odjazdu do ustalenia:)ale czym wczesniej tym lepiej:) teraz juz o 7 jest widno wiec godzina ok 6-30 moze byc jak dla mnie, zadzwonie jeszcze jutro do Jarka.
PS. Wajcha o ktorej moge jutro zadzwonic do Ciebie?
Napisano
Panowie jutro pogoda w okolicach gdzie zamierzamy uderzyc ma byc dobra, ma swiecic sloneczko a temp pow. zera a nie tak jak dzisiaj..
Napisano
Jarek, Twoja monetke zidentyfikowalem jako Albrecht Hohenzollern 1525-1568 r., grosz lenny pruski.

PS. Wajcha i Adik tez maja po sreb.:))Wajcha ta z zloedziem a Adik 10 lub 20 kopiejek:))
Napisano
a reszta to:
27 monetek
1 medalik
5 guzików (w tym jeden pułkowy z nr 43 i jeden amerykański wojskowy)
obrączka męska z brązu

Ps. ale Dawid nas dopiero zaskoczy
Napisano
moje sreberko to ORT Koronny Augusta III SASa, stan slaby, ale i tak dobrze ze jakies tam sreberko mi wyszlo:)), fotki powrzucam rano;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie