wajcha Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Byłem tam kilkakrotnie lecz nie kopałemJestem za.Oby pogoda dopisała.Wajchaps.Gojgoj spytaj kościana czy jedzie,bo będzie wiadomo co i jak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 WitamJa w niedzielę wypadam, ale jeśli chodzi o lipowiec to więcej tam wychodziło łusek niż monet.Chodziłem tan z Neptunakiem.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 ooo jak Jarek tam chodzil to nie ma co po Nim szukac:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Kościan jedzie z nami więc 2 auta by sie przydały na niedziele , jedno ja wezmę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 24 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 24 Styczeń 2008 OK:) Krzysiek powiedzial ze pojedze tez swoim:)PS.Wajcha dotarles do domQ?:):Pbo sie nei odzywasz:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 24 Styczeń 2008 Share Napisano 24 Styczeń 2008 Jestem jestem co do wypadu to myśle zeby wyjechac gdzies o godzinie 7 rano ,aby na 8 tam byc co wy nato Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 ok:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ok pasuje wajcha przyjechać po was? czy gdzie indziej sie spotkamy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 25 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 25 Styczeń 2008 Panowie prosze Was zebyscie sie pomodlili dzisd wieczorem zebym wyzdrowial:)w robocie tak mnie chorobsko chycilo ze myslalem ze mnei wywioza..Panowie macie jakies sposoby na szybkie leczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 Suchy tabletka na wypocenie i do wyra.Gojgoj było by to dobre żebyś po nas wpadł po mnie i Rafała tak mniej więcej żebys był o godzinie 6.55 bo na wesołej musimy byc o 7.00pzd.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 ok będę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 25 Styczeń 2008 Share Napisano 25 Styczeń 2008 dzięki gojgoj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 a po Pana Zbyszka kto wpadnie?bo z tego co wiem tez jedzie:)co nie:> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 suchy jak zdrowie mysle ze najgorsze juz mineło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Witam z tego co wiem to ma jechać i adik ma podjechac po P.Zbyszka ale nie jestem pewien na 100% pzd.Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 26 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 26 Styczeń 2008 zdrowie srednio na jeza..caly czas sie kuruje:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 26 Styczeń 2008 Share Napisano 26 Styczeń 2008 Panowie oby taka pogoda była jutro.Juz się nie mogę doczekać.pzd.Wajchaps.Yarek podobno ci dzisaj obrodziło ,gratulacje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 30 Styczeń 2008 Share Napisano 30 Styczeń 2008 WitamPanowie jak tam się zakończyła niedziela?Nic nie wyszło ciekawego?PozdrawiamYarekPs. Trzeba się ustawiać już powoli na weekend na Jurę.Sobota czy niedziela? - może zrobimy ankietę? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 30 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 30 Styczeń 2008 ok:) to ja zaczne :PNiedziela;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 W 100% niedziela.gojgoj co ty natopzd.wajchaps.oczywiście w gre wchodzi tylko jura Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Mi pasuje niedziela, ile osób chce jechać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 Dupa - a mi moja luba zakomunikowała, że mam wolną sobotę.Także ja ruszam w sobotę.PozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 kk67 chyba ma wyjazd w lubelskie nie jestem tego pewien .Z Koscianem nie mam kontaktu .Co do niedzieli jutro musimy to dokładnie dogadacpzd.wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 31 Styczeń 2008 Share Napisano 31 Styczeń 2008 tak jest ja jutro jade na 4 dni na wykopki na lubelszczyzne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 31 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 31 Styczeń 2008 no to na niedziele jestesmy umowienie, Jarek a w sobote so ktorej zamierzasz kopac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.