kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 metal to mośiądz ale niema zadnych bic ani napisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 wciepaj na ID. ja to moge tylko powiedziec ze jest to jakas ozdoba cywilna:P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Nie będzie to kluczyk do nakręcania zegara? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 w środku jest gwint na oko tak m 10 m8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 Daj fotke z drugiej strony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 druga strona taka sama Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 co jest koledzy śpicie czy co albo temat wam się wyczerpał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 Nie kk67 wypoczywamy i zbieramy siły na niedziele.Oby pogoda dopisała.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 21 Styczeń 2008 Share Napisano 21 Styczeń 2008 a gdzie sie wybieracie dajcie znać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 21 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 21 Styczeń 2008 Krzychu nie martw sie:)damy znac;] A wlasnie, gdzie sie wybieramy Wajcha?:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Mysle ze jura będzie rozsądnym wyjsciem.Szczeguły trzeba dogadać.No i mudlmy sie o pogodepzd.Wajchaps.poszukiwania na cztery kanarki ciekawa sprawa.Gojgoj czy isiu morze polatac na twoim rutusiku ,chociaz na ten jeden wypad ??.zbieram isiowi66 na ace 150 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Wajcha nie ma sprawy tylko nie wiem czy do wyjazdu dojdzie do mnie kanarek. jedziemy na jure tam gdzie chcieliśmy jechać z Rafałem? I lu nas jedzie na 2 auta czy jednym? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ja mam czas w niedziele ,miejsce do uzgodnienia.Chętnych na wypad proszę o wpisy ,bo będzie wiadomo jak z transportempzd Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 oczywiście ja jade :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 Ale sypie śniegiem bąćmy dobrej nadzieji że w niedzielę pogoda nam dopisze :)pzd Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 22 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 22 Styczeń 2008 takze sie pisze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 ja tesz bym zwami jechał jak będzie pogoda a macie wolne miejsce dajcie znac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 22 Styczeń 2008 Share Napisano 22 Styczeń 2008 oo tyle osób sie pisze w niedziele na wyjazd chyba trzeba 2 auta? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Witam! Kanarek dzisiaj przyszedł więc jak coś to dla Rafała mogę wziąć cyklopa. Jak tam z autem na niedziele ja mogę renówkę wziąć ale z tyłu mało miejsca na 3 os może na 2 auta i jeszcze kościana weźmiemy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Gojgoj no bo ja mam mały problem ,w sobote żona ma urodziny na dodatek wnukowi wyszedł ząbek a zięc w sobote spużnionego dzień dziadka chce odprawić no i jak w niedziele mam siąsc za kierownice .W pięciu w renowce jakoś bysmy się zmiescili ,tylko jak dojdzie koscian no to beret .Goj goj dzwoniłes do suchego,co krzysiek na to.wajchaps.oczywiście za paliwo pełna odpłatnośc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 Panowie spokomajonezo:) z Krzyskiem bede jutro gadal przed robota, i mamy na oku inna miejscowke, nie na jurze ale tez z Nia zwiazana;]Szczegoly na priv:)pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 Suchy plus minus o jaki teren chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 23 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 23 Styczeń 2008 za Chelmek, o szczegolach bede jutro gadal z Krzyskiem i dam znac:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 23 Styczeń 2008 Share Napisano 23 Styczeń 2008 panowie kanarkowcy czy ktoś z was kiedyś kopał w lipowcu to za chełmkiem kopał tam kiedyś kumpel i wychodziły piękne grosze praskie ja moge jechać swoim wozem jak są problemy z miejscami dajcie znać ilu chętnych jedzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.