Skocz do zawartości

Katowice Oszacht Team 2008

suchy ss

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
witam yarek ja co do łikędu mialbyś dwa placyki wolne bo bym sie zwami zabrał i moj kumpel (goj goj) gadałem z dawidem i kazal mi sie ciebie zapytac
pzd
Rafał
  • Odpowiedzi 435
  • Created
  • Ostatniej odpowiedzi
Napisano
Oooo kk67 muszę ci powiedziec ze medalik super
ps.Wypad w wekend jest zagrozony ,sam dla siebie chciałem byc lekarzem i efekty tego są tragiczne.
Grypa całkowicie powaliła mnie na łopatki,no i znowu L4 i bolesne zastrzyki
pzd.Wajcha
Napisano
kolekcjoner medalikow"?, a monetki?:):P

Nie wiadomo co z pogoda na weekend bo zapowiadaja opady:/ale mam nadzieje ze pogoda bedzie chociaz taka jak dzisiaj i ze wyzdrowiejesz;]

PS.mniemam ze krwi nie idziesz oddawac?
Napisano
Witam
Isiu66 - Co do miejsca to dla z 2 osobami może byc problem, bo jeździmy Samurajem, a on jest 4 - osobowy, ale najlepiej jest gdy jeden fotel jest złożony bo jest miejsce na wykrywki.
Ewentualnie mozna się gnieść pod warunkiem, że macie super miejscówkę.
pozdrawiam
Yarek
Napisano
Gojgoj obserwuje twoją licytacje,obyś ją wygrał,trzymam za ciebie kciuki
ps.to będzie czwarty kanarek w naszym teamie.
Powodzenia
pzd.Wajcha
Napisano
Dzięki, obserwujących jest sporo 21 osób więc cena może na końcówce podskoczyć, jak nie ten to następny będzie. Wajcha jak tam zdrówko polepszyło sie coś?
Napisano
No jest lepiej lecz boje sie wychodzic zeby sobie nie zaszkodzic .Ale gdy wyzdrowieje (zimy ma nie byc)to damy czadu aż z kanarkow dym poleci.
Napisano
no teraz tylko poczekać na kanarka i jedziemy na kopanko. Dzwoniłem do kościana mamy dać znać dzień szybciej o jakimś kopanku to wybierze sie z nami.
Napisano
wiam dzis byłem na małych wykopkach wyszło pare fantow dawid na kempie trafiłem taką samom monetke jak ty na smutnej i jeszcze pare innych i jakaś ozdoba fotke dam za chwile

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie