isiu66 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 witam yarek ja co do łikędu mialbyś dwa placyki wolne bo bym sie zwami zabrał i moj kumpel (goj goj) gadałem z dawidem i kazal mi sie ciebie zapytac pzdRafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Oooo kk67 muszę ci powiedziec ze medalik super ps.Wypad w wekend jest zagrozony ,sam dla siebie chciałem byc lekarzem i efekty tego są tragiczne.Grypa całkowicie powaliła mnie na łopatki,no i znowu L4 i bolesne zastrzykipzd.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Suchy ten twoj mały medalik też jest bardzo piękny pzd kolekcioner medalikow wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 17 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 17 Styczeń 2008 kolekcjoner medalikow"?, a monetki?:):PNie wiadomo co z pogoda na weekend bo zapowiadaja opady:/ale mam nadzieje ze pogoda bedzie chociaz taka jak dzisiaj i ze wyzdrowiejesz;]PS.mniemam ze krwi nie idziesz oddawac? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 wajcha kieliszek z pieprzem i na młodych piersiach sie wygrzewaj to pomoga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 Kieliszek z pieprzem to nie problem tylko skad wziąsc te młode piersi???ps Suchy na krew nie ide pzd.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 WitamIsiu66 - Co do miejsca to dla z 2 osobami może byc problem, bo jeździmy Samurajem, a on jest 4 - osobowy, ale najlepiej jest gdy jeden fotel jest złożony bo jest miejsce na wykrywki.Ewentualnie mozna się gnieść pod warunkiem, że macie super miejscówkę.pozdrawiamYarek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
isiu66 Napisano 17 Styczeń 2008 Share Napisano 17 Styczeń 2008 witamYarek z miejscówką jest problem ;/;/ można jechac tam gdzie byliśmy z dawidem i z wajchą :) pzd.Rafał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Gojgoj obserwuje twoją licytacje,obyś ją wygrał,trzymam za ciebie kciukips.to będzie czwarty kanarek w naszym teamie.Powodzeniapzd.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 Dzięki, obserwujących jest sporo 21 osób więc cena może na końcówce podskoczyć, jak nie ten to następny będzie. Wajcha jak tam zdrówko polepszyło sie coś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 18 Styczeń 2008 Share Napisano 18 Styczeń 2008 No jest lepiej lecz boje sie wychodzic zeby sobie nie zaszkodzic .Ale gdy wyzdrowieje (zimy ma nie byc)to damy czadu aż z kanarkow dym poleci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Gojgoj witamy w kanarkowym teamie GRATULACJE oby byłes z niego zadowolonypozdrowienia Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 wajcha jak zdrowie kiedy jedziesz na jakies kopanko niewiesz jak tam dawid po dzisiejszym wypadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 19 Styczeń 2008 Share Napisano 19 Styczeń 2008 Ze zdrowiem jest OK tylko ta pogoda mnie wnerwia,jak tylko przestanie padac to organizujemy wypad pozdrowienia.Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 no teraz tylko poczekać na kanarka i jedziemy na kopanko. Dzwoniłem do kościana mamy dać znać dzień szybciej o jakimś kopanku to wybierze sie z nami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 OK gojgoj czekamy z niecierpliwośćią pzd.wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wiam dzis byłem na małych wykopkach wyszło pare fantow dawid na kempie trafiłem taką samom monetke jak ty na smutnej i jeszcze pare innych i jakaś ozdoba fotke dam za chwile Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 ozdoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 kk67 szukałes na polu czy w lesie???pzd .Wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wajcha na polu obok tego wapienioka na wprost skiby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wajcha coto może byc za ozdoba iz czego wygląda jak palma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 wajcha coto może byc za ozdoba iz czego wygląda jak palma Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 No ciekawa ta palma .Sprawdz z jakiego materiału jest zrobionapzd wajcha Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 20 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 20 Styczeń 2008 zapodaj leprze fotki jesli mozesz:>ma jakies bicia?czy cus? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 20 Styczeń 2008 Share Napisano 20 Styczeń 2008 metal to mośiądz ale niema zadnych bic ani napisow Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.