suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 a to 3 feningi z dzisiaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 wajcha strzal w 10 zlotko na polu kukurydzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Odkrywca jest przeciazony..Panowie, zdjecie sreberka dam pozniej bo nie chce sie oprzec moim metoda czyszczenia a mianowicie nie chce zejsc czarny nalot:/PS. Panowie zamieszczajcie fotki swoich fantow bo nie wierze ze tylko ja jestem fotografem w ekipie;)Wajcha jak tam zdrowie?pzdr.Dawid Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 dawid niema tej monety w moim katalogu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 o jaaa ale ruch..Krzysiek, Wajcha slyszeliscie co sie stalo? Wajcha mysle ze to tam gdzie macie zaczac fedre, na 7 rownoleglym..:/tak wywnioskowalem z wiadomosci..[*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 tak no to teraz bedziemy wszędzie rozpoznawalni he he he Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 hmm.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 Wajcha a przejmujesz sie?:D nie musimy sie ukrywac:))jestesmy zwyklymi rolnikami;P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 nie to na wschodzie kg 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 13 Styczeń 2008 Share Napisano 13 Styczeń 2008 antybiotyk mi pomaga i czuje sie lepiej i następny wekend bedzie naszps mysle ze kk67 goj goj tez ze mną pokopią Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 13 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 13 Styczeń 2008 mozliwe ze KG-4, jutro bedzie wszystko wiadome.goj goj i kk67 napewno tez beda kopac za tydzien:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 ten wybuch byl miedzy chodnikiem 8 a 9 w przecince na wschodzie a ten co zginol nazywal sie czech pawel i byl z jawozna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wajcha Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 No no ten rok niewesoło się zaczyna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 no..Panowie ja idem zaraz do lasu;)na jakies 2h;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 dawid i co w tym lesie znalazłes pochwal sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gojgoj Napisano 14 Styczeń 2008 Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam. Ja się pisze na wypad w łikend, może Jura, tam lepsze fanty wychodzą? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 14 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 14 Styczeń 2008 Witam. A no nic ciekawego:(szukalem dokladnego miejsca potyczki ale nie znalazlem. A co do weekendu to zobaczymy jak z pogoda:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yarek Napisano 15 Styczeń 2008 Share Napisano 15 Styczeń 2008 WitamDawid jak będzie ok z pogodą to w sobotę jedziemy.Ps. Tak gdzieś ok 9.30 bo o 8.30 muszę wysłac córkę na faerie.Ps2. Ty wiesz, że ten pies poszedł za Andrzejem i oni zabrali go do domu.Będzie się nazywał Wykopek, albo Fant he, he. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 No to pojedziemy bo ja w piatek mam wolne bo ide oddawac krew jak co 2 miesiac:PTo super ze go zabrali:) bo ladny byl;] a cos mi sie tak nasowalo ze Andrzej go polubi i go zabiora:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 Obiecane fotki trojaczka:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
suchy ss Napisano 15 Styczeń 2008 Autor Share Napisano 15 Styczeń 2008 Panowie nie wiem jak usunac ten czarny brud..?byl na calej monecie, teraz zostaly go szczatkowe ilosci a nie chce jej dalej w cytrynce moczyc, znacie jakies inne metody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Medalik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 druga część medaliku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Pierścionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kk 67 Napisano 16 Styczeń 2008 Share Napisano 16 Styczeń 2008 Pierścionek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.