hanuszczak Napisano 7 Styczeń 2008 Autor Napisano 7 Styczeń 2008 Witam!!Dotąd kupywałem moje zdobycze ale chce kupic wykrywacz i jeździć do lasu.Czy na początek kupić jakiś używany wykrywacz czy może ''nówke''??Jaka pora roku jest najlepsza??Czy spotkam policje w lesie??;];];]
martian. Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 W lesie możliwe, że spotkasz nie policję a jeszcze gorzej bo Acera:)))
zbyniek Napisano 7 Styczeń 2008 Napisano 7 Styczeń 2008 W najgorszym przypadku spotkasz w lesie strasznie wielką, głodną ,dziką świnie z młodymi a wtedy już po tobieUWAGA:żartowałem:)
Pablo02 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 A Acer ma swoje delegatury w każdej gminie ;)Pozdrawiam.
Sv Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 używany na gwarancji, na kupno wykrywacza pora jest w sam raz, a na szukanie w lesie wczesna wiosna kiedy nie ma jeszcze chaszczy, komarów i innych dokuczliwców.Policjonierów możesz spotkać wszędzie - nawet na wykopkach ze sprzętem w ręku:)
zbyniek Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Co taki policjoner może nam zrobić jak nas złapie z wykrywaczem w ręku.
ColdDemons Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Zalezy ile broni i amunicji masz przy sobie... ;)
draven85 Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 zbyniek za hełmy nic Ci nie zrobią ale za mauserka możesz mieć sprawę i w najgorszym wypadku dostaniesz zawiasy. pozdrawiam
cecholek Napisano 8 Styczeń 2008 Napisano 8 Styczeń 2008 Witam , co do Twojego pytania : wszystko zależy od tego ile chcesz przeznaczyć na sprzęt . jeżeli kupisz nowy - masz swiadomosc tego ,ze w razie awarii posiadasz gwarancje i sie nie martwisz o naprawe . Za uzywany z pewnoscia zapłacisz mniej - ale ryzyko ,ze cos moze byc niesprawne . Pytasz jaka pora jest najlepsza ? Na co ,na kopanie ? Każda :) Za zakup wykrywacza ? - zima , ceny ida w dol . A policja w lesie , hmmmm spotykasz ich zawsze w najmniej oczekiwanym momencie,chociaż bardziej bym uwazal na lesnikow ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.